- 31 Ekim 2015
- 55
- 6
-
- Konu Sahibi Depresifzey
Meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlıysan sınavsız geçiş hakkın var 2 yıllıklara o kadar da abartılacak kadar zor değil 3 kez girdim ygsye son girdiğimde son 3 hafta çalıştım sadece en yüksek puanımı o zaman aldım kendini matematik için zorlama ben matematiğin yüzüne bakmadım 300 puan aldım en çok puan getiren ders tükçe ona kas biraz birazda sosyal yaparsan 250 puanın üstüne çıkarsın bu da istediğin bölüm için fazlasıyla yeter
2 ay kala çalışmaya başladım sınavı.Arkadaşlar çok stresliyim sınava bir ay kaldı ben sınava hazırlanmaya bir ay önce karar verdim. Nasıl konuları yetiştiren bilmiyorum özellikle matematik hiç ykk denilebilir. Mutlaka bu yıl yerleşmem lazim. Ygsden çocuk gelişim 2 yıllık istiyorum
Kazanabilcekmiyim bilmiyorum.
2 ay kala çalışmaya başladım sınavı.
Konularım bitti sayılır , deneme çözüyorum şu aralar..
40 Türkçe sorudan 32 - 36 net civarı
40 Mat 30 Soru yapıyorum her seferinde, problemlerin bazılarını çözemiyorum ama ortalama 25 net civarı çıkıyor.
40 Sosyalden - Sosyal hiç çalışmadım şöyle göz gezdirdiğim kadarı ile ortalama her seferinde 26 soru yapıyorum . onlarda emin olduklarım. 19-20 net civarı çıkıyor
40 Fen Sorusundan hiç yapmıyorum yapmayacağım da. Temelim var , ama sınavda vaktim kalırsa bakarım. Bundan önce ki fen netim iyiydi.Ama niyeyse fen yapasım yok.
Amacım Türkçe ile mattan fazla net çıkarabilmek.
Elimdeki denemeler bitti.
Şimdi yeni bir deneme alacağım , sınava kadar deneme çözmeye devam..
Başarılar
Waow süpersiniz.
Benim mat temel hiç yok ya soylardan korkuyom nasıl olsa yapamam diyorum.
Turkcem eskiden çok iyiydi .
Şimdi soru çizerken iki şık arasında kalıyorum oda yanlış çıkınca moralim çok bozuluyo sosyal de çalışmadan 20 yakın yapardım ona biraz ağırlık vermeye çalışıyorum . ama çocuk gelişim tam burslu girebilir miyim su an onu dusunuyorum öncelik meslek lisesi mevzunlarinaysa zaten burslu kontenjanı 7 ,8 tane oluyo.
Aşırı stresliyim anlayacağınız
Allah yardimciniz olsun insallah verdiginiz emeklerin karsiligini bir sekilde alirsiniz :)
Turkce de fiil cati ve anlatim bozuklugu yapamazdim fiil catiyi fiiler konusunu hallettim. Ama hala anlatim bozuklugu yapamiyorum zorlaniyorum goremiyorum
Kafayi yemek uzereyim :)
Soruyu okurken seceneklerde uzerinde durulan daha dogrusu durulma ihtimali olan cumlelerin altini ciz. Daha kolay cozersin. Anladigin cumlenin yanina paragrafta tik at. Inan cok basit oluyor o zaman o sorular. Okurken yorulmuyor insanAmin hepimizin yardımcısı olsun
Bende daha halletmiş sayilmam turkce konularini
Bide o anki psikolojide önemli türkçe çözerken canın soruyu okumak istemiyosa yandin paragraflar işkence geliyo
Kusura bakmayın sizi rahatsız ediorum bu konuyla alakalı deil ama size özel msj bölümünü goremedim bişi sorucam Zeus 87 kullanicisi engellenmiş acaba engeli ne zmn kalkacak?2 ay kala çalışmaya başladım sınavı.
Konularım bitti sayılır , deneme çözüyorum şu aralar..
40 Türkçe sorudan 32 - 36 net civarı
40 Mat 30 Soru yapıyorum her seferinde, problemlerin bazılarını çözemiyorum ama ortalama 25 net civarı çıkıyor.
40 Sosyalden - Sosyal hiç çalışmadım şöyle göz gezdirdiğim kadarı ile ortalama her seferinde 26 soru yapıyorum . onlarda emin olduklarım. 19-20 net civarı çıkıyor
40 Fen Sorusundan hiç yapmıyorum yapmayacağım da. Temelim var , ama sınavda vaktim kalırsa bakarım. Bundan önce ki fen netim iyiydi.Ama niyeyse fen yapasım yok.
Amacım Türkçe ile mattan fazla net çıkarabilmek.
Elimdeki denemeler bitti.
Şimdi yeni bir deneme alacağım , sınava kadar deneme çözmeye devam..
Başarılar
Bilgim yok :/Kusura bakmayın sizi rahatsız ediorum bu konuyla alakalı deil ama size özel msj bölümünü goremedim bişi sorucam Zeus 87 kullanicisi engellenmiş acaba engeli ne zmn kalkacak?
Ben endüstri ürünleri tasarımını seçtim ama benim ki biraz farklıydı yetenek sınavına girdim ygsden en az 225 yapmam gerekiyodu kazandıgım sene 297 yaptım 3 hafta çalışmayla bazı özel üiversiteler tercih bursuda veriyor onlarıda araştırabilirsinAynen bende 3. Girişim diğerleri hep oylesineydi. Bu sefer gerçekten istiyorum.
Düz lise cikisliyim maalesef. Yarım öyle olur tam burslu gelmesini çok istiyorum.
Hangi bölüm sectin peki?
Ben endüstri ürünleri tasarımını seçtim ama benim ki biraz farklıydı yetenek sınavına girdim ygsden en az 225 yapmam gerekiyodu kazandıgım sene 297 yaptım 3 hafta çalışmayla bazı özel üiversiteler tercih bursuda veriyor onlarıda araştırabilirsin
kısa bi süre kaldı inşallah kazanırsın başarılar dilerim
Hemen hemen bütün üniversiteleri bende denedim şuan marmara üniversitesi endüstri ürünleri tasarımındayım 3 yıl sürdü benimde kazanmam önceki senelerde kazanmıştım ama istediğim okul değildi özelleri burslu kazandım devlet üniversitesi istiyodum kazanana kadar denedimVay yetenek sınavları zormu. Benimde cizimler fena degil ozele bir kere girdimde zaten goren herkese %75 verdigini ogrenince vazgectim .marmara mimar sinanda millet girmek icin aylarca kursa gidiyo ben kendimde bisiler ciziyorum kesin kazanamam die girmedim.:)Hangi üniversitenin sinavina girdin
sana tavsiyem 2 yıllık okumaman 2 yılın sonunda dgs sınavına girip 4 yıllık yapabiiyosun ama dgs emin ol daha zor 5 senedir kazanamayanları biliyorum 4 yıllıktan başlaman daha iyi benceBu arada bende çocuk gelişim ve grafik arası karasizim.
İki yıllık grafiğin pek bi faydası olurmu sizce.
Aslındanda ikisinde tam benlik meslek . grafiktede çizim shop fotoğraf desen fln var.
İlgi alanlarım. Çocukluktan beri seviyorum .:)
İşte kararzim.