Ygs başvuru

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
arkadaslar ben tekrar ygs sınavına gireceğim. mezun olduğum okuldan başvuru yapmam şart mı ? yoksa herangi bir okul olabilir mi ?

internetten başvuru yapabiliyorlardı sanki mezunlar. geçen sene öyle yapmışlardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum

önce para yatırıp sonramı basvuru ormu alacagız ????

Evet canım önce parayı yatıracaksın.Akbank,haklbank,ziraat bank,vakıf bank 'dan herhangi birine yatırabilirsin. Eğer mezunsan ve geçmişte başvurmuşsan internetten başvurabiliyorsun ama şifreni biliyosan tabi.İnternetten başvuruda aday işlerimden kimlik numaranı ve şifreni giriyorsun sonra bireysel başvuru seçeneği var ordan kayıt olabiliyorsun kayıt olduktan sonra çıktı alabiliyorsun.

35 tlyi gerekli bankayı yatırıp internetten başvurabilirsin canım. olmadı istediğin okulda da başvurabilirsin.

şifreyı bılmıyorumda neyse yakındakı bır lıseye gıder basvuru formu alırımda....

bu ıkı asamalı bır sınavda yanı ılk sınavdada ogrencı alınıyormu yoksa ıkıncıye gırmek gerekıyormu???

ygs puan türüyle alınan yani ilk sınavda bikaç tane 4 yıllık bölüm var: okul öncesi öğr.,zihin engelliler öğrt,din kültürü ve ahlak bilgisi öğt,hemşirelik ve 2 yıllık bölümler

İkinci sınav yani lys 4 yıllık bölümler için girmek gerekiyor.

anım.tesekkur ederım
anladım c

Daha önce sinava girdim, sisteme kayitliyim, parami da yatirdim basvuru yapmak istiyorum fakat karsima böyle bir yazi cikiyor:

Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Ne beklenir ki zaten bunlardan...
Salaklik ben de aslinda, bunlara güvenip son güne birakirsam olacagi budur. Umarim düzelir bir an önce...
Siz de ayni durumu yasiyor musunuz?

Belli ki bi çok kişi son güne bırakmış,sistem hata veriyo
Umarım düzelir

Belli ki bi çok kişi son güne bırakmış,sistem hata veriyo
Umarım düzelir

Aslinda ona göre düzenlemeleri gerekir siteyi. Koskoca osymnin sitesi.. Benim son güne birakmamin sebebi var, üsengeclik degil yani. Neyse bekleyecegiz artik...
Bu arada sadece basvurmam yeterli degil mi? Ciktisini illa bugün mü almaliyim?

Kızlar bişey sorucam
Ben başvurumu yaptım eve gidince şifreni değiştir dediler fakat denedim olmuyor bi türlü...
Değiştirmesem bişey olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…