Yetti erkekliginiz!

Erkek adamın erkek çocuğu olur da ne demek?Hepiniz erkek olmadan önce bir kadının karnındaydınız.
Söyleyecek çok şey var.Ben ki erkek olsam otobüste kalkar kadınlara yer veririm.Özellikle su durumdayken insanlar.
Otobüste arkamızı dayayacak bos yer arar olduk çünkü.Sırt çantalarımızı kalçalarımızı kapatsın diye uzatacak halde olduk.Ergenliğimde ıssız sokakta yürürken parmağım 155teydi.Veya takip eden sürekli yanıma gelmeye çalışan erkek fark etsem telefonu elime alır yalandan tamam baba geliyorum bende simdi oraya yakınlarda mısın falan derdim.Acık söyleyeyim korunmasızız.Bu Allah'ın bize verdiği eksi değil dünyanın şu anki halinden kaynaklanıyor.Çok ezildik ve ezilmemize izin verildi.Yine bazı kadınlar erkeklerin onlardan üstün olduğuna kendini inandırdı.Etrafımda bir sürü buna şahit olacak arkadaşım var.Karşı gelmiyorlar ve erkekler onları ezecek cesareti kendilerinden buluyor.Bazı anneler ki özellikle benim annem maalesef konu ben ve erkek kardeşim olunca "çünkü o erkek" "çünkü onun pipisi var" gibi saçma saçma cümleler kurdu.Çocuklar doğduğunda mı böyle iğrençlerdi?Bence hayır.Onlar bu hale getirildi.Yinede benim erkek kardeşim her şeye rağmen gayet saygılıdır kadınlara saygısı her zaman vardır hiç yanlış hareketini görmedim duymadım.Okulun en güzel kızı kim desek bilmem ki derdi küçükken.Karakterle de çok alakalı bir durum bu.Herkesin önce kendini yetiştirmesi lazım.Dediğim gibi eğer erkek olsam otobüste kadınlara yer veririm.Çünkü ona bakan arkasına geçmek isteyen erkeklerle dolu burası.Ve hiçbir kadın bunu haketmiyor onları doğuran bizken bu muameleyi haketmiyoruz.Kadınlar altın gibidir.Korunmalıdır.Kendini korumayı öğrenmelidir.Erkekler daha güçlüdür derler.Küçükken en çok buna şöyle karşı çıkardım "Senin yumruğun varsa benimde cimciklerim ısırıklarım tükürüklerim var.Hatta önemli yerlerine tekme bile atabilirim" Yeter ki bilelim Allah bizi onlardan eksik yaratmadı.Yemin ederim ki yanımda biber gazı taşımayı düşünüyorum.Ve biber gazıyla o yaratıklara ders verebileceğime inanıyorum.Ayrıca bunlar o kadar utanmaz ki yüzüne bakarlar bakarlar yüzlerine iğrendiğini sıkıldığını rahatsız olduğunu belli eden bakışını yaparsın bunlar daha çok bakar.Her erkek öyle mi hayır.Feministliği erkek düşmanlığı sanıyorlar.Feminist erkekler de var.Herkes feminist olmalı.Kadın erkek eşittir diyorsan feministsin.Kadına sonsuz saygı olmalı.Zayıflık olarak bahsettiğiniz kısımda sizi çok iyi anladım.O bahsedilenler ağda acısı adet acısı doğum sancıları hassaslıklar her ay içine girdiğimiz regl dönemimiz biz bunlarla savaşıyoruz bir kere.Sadece bu yüzden bile "erkekler kadınlardan üstün" diye bir cümlenin doğruluğuna imkan yok.Erkekler kadınlardan nasıl üstün olur? Güzellik bakımından mı ? Erkeklerden hoşlanıyorum ama kadınlar daha çekici.Güç bakımından mı?Biz kadınlar istesek çok şeyi başarabiliriz bir sürü şeyi başarabiliriz.Çoğu konuda başarılı olabiliriz çünkü sıradan bir hayat yaşayan kadın bile acılarla savaşır.En basitinden adet sancısı.En basitinden.Yemin ederim kadınlar erkeklerden üstün derdim.Ama diyemem adam gibi erkeklere yazık olur.Allah bizi eşit yarattı.Suç bizde bile olabilir.Bu kadar tepemize çıkmalarına izin verdik.Karşı koyamadı çoğumuz.Hepsi utansınlar

Zayifliktan kastim zaten zayifiz derdi degil. Kadin olmak zor adet agrisi, cocuk dogurmasi ve baraberinde gelen hassasliklar. Bunlari zayiflik olarak degerlendirdim. Yanlis anlasilabilir yazmisim. Umarim simdi iyi aciklamisimdir.
Kızlık zarını da ekle

Önce erkek ve kız çocuklarını nasıl yetistirdigimizi gercekten elestirel bi bakış acısıyla irdelemeliyiz.
Erkeklere her sey mubahken kiz daha alti bezli etegini yukari kaldirsa AYIPP ORT KIZIM ORTT diyoruz.
aile problemleri olan anlaşamayan sorunlu eşlere sahip olan çiftler COCUK YAPMAYIN.
Baktı annesini dövüyor babası bakti annesi göz yumuyor baktı babasi hicbir sey kaybetmiyor cocuklar erkekler boyle tepeye çıkıyor
Nolur...once hepimiz kendimize bakip kendi ailemizi düzeltelim

Kızlık zarını da ekle

Bu kizlik zari meselesi tamamen tuvalet aliskanligiyla ilgili. Kizlar tuvalet aliskanligi kazanana kadar mikrop kapmasin diye var olmus bir zar. Namus diye yirtiniyorlar ya evlendikten öncesini sormaya kimsenin kakki yok. Gecmis gecmistir her zaman. Ama bu kafa nasil aciklanir bilemiyorum. Cahillikte sinir tanimamisiz. Disisine böyle davranan canli sadece insan.

geçen burda bir arkadaşın konusu vardı oğlunun sünneti için zaten bir dolu şey yapmış daha ne yapsam diye soruyodu deve diyen taht diyen çıktı, o konuda şunu demiştim: oğluma davullu zurnalı sünnet yapsam kızım olursa onun da ilk reglini o şekilde kutlamam lazım

oğlumun vicdanlı merhametli mantıklı bir adam olması en büyük hayalim

Yıllarca okumuş, hakim olmuş, savcı olmuş, polis olmuş insanların ; erkeklik gururu kırıldığı için karılarını kesen itlere tahrik indirimi vermesine, 20 kişinin tecavüzüne uğramış çocuğa bağırmadığına göre rızası vardır demesine, tecavüze uğramış kadına kürtaj izni vermemesine, taciz davalarında o gün üzerinizde ne vardı diye sormasına, kocasından öldüresiye dayak yemiş kadına aile arasında olur böyle şeyler hadi barışın bakiiiimm demesine, kadınlar doğursun diye devlet hastanelerinde kürtaj sırasında uyuşturucu kullanılmamasına, kadının bacak arasında siyaset yapılamsına şaşmıyorsunuz da pipiyi nimet görenlere mi şaşırıyorsunuz ??

Benim de kizim var. Hicbir erkege ezilmemesi icin elimden geldigince güclü yetistirmeye calisacagim. ama yine de hayatini yitiren o diger evlatlara da elimden birsey gelse. Hicbirsey yapamamak cok aci.

Evet canım aynen öyle... Bu mesele de kadınlıkta zor bir mesele ya, bende onu da eklesin listeye arkadaşımız dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…