Yetişen alıyooorr :) 5. Sayfadan itibaren yeni ürünler gelmiştir

siyak kaban va kısa kullu trençkot fiyat ve bedenleri

kaban 42 beden 45 tl ve çok az giyildi canım kısa kollu trençkot dediğin yeşilin tonunda olanı diyorsun demi s beden 15 tl canım beğen fiyatta anlaşırız geç yazdım kusura bakma bildirim falan gelmedi görmedimm :(

üf ya walla isyan edicem artık bedenime ne beğensem olmuo ben kotta 26 beden giyiyorum :14:

yok o olmaz o zaman canım :) ama ilk sayfada ispanyol paça siyah var laci boru paça bide gri kadife dar paça var onlar olur :) ben bu pantolonu çok zor bulmuştum yaa :) baya gezmiştim :)

o dediklerinden warda ben bu modeli çok arıorum bulamıorum balıkesir de yok :5:

ben yaklaşık 1 ayımı vermiştim sanırım buna :) ve aldığım fiyatın yarısına bile vermiyorum yani ama gelgelelimki 1 yada 2 kez giydim :) hepsi grubundaki sarışın kızda görmüştüm :)) hiç bir yerde bulamazsan alıp daralttırırsın canım ya zor bi model inşallah bulursun :)

ben yaklaşık 1 ayımı vermiştim sanırım buna :) ve aldığım fiyatın yarısına bile vermiyorum yani ama gelgelelimki 1 yada 2 kez giydim :) hepsi grubundaki sarışın kızda görmüştüm :)) hiç bir yerde bulamazsan alıp daralttırırsın canım ya zor bi model inşallah bulursun :)

inanırmısın bayanda bulamadım bu modeli erkekte buldum aldım daralttırdım ama yine olmadı :52:

Back