- 28 Kasım 2010
- 42.309
- 140.522
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben alali cok oldu,5 yil once 1250 liraydi aylik.Kac tl aldinizaldiniz aylik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alali cok oldu,5 yil once 1250 liraydi aylik.Kac tl aldinizaldiniz aylik?
Nasil yani annemin maasinin bi kısmını mi aliyor olucam
Anne emekli hem kendi emekli maaşını alıyor hem kocanın emekli maaşından bir kısım alıyor bir kısmını da kızı alıyorPeki Kizin annesi ayri kiz ayriayri maas mi aliyor
Alırsın tabiki e devlettende başvuru yapıosun.Annenin aylığından düşerKizlar merhaba
Suan calisiyorum. Bekarim. Isten cikartilacagimi ogrendim. Babam 9 ay once vefat etti. Annem babamin maasini aliyor her ay. Bende isten cikinca yetim ayligi alabiliyor muyum?
Bu aylığı alan var mi yada yakininizda alan var mi
Bilgi vermenizi rica ediyorum
Maaş bir tane babanız vefat etti onunla %25 kesildi 75 annenize bağlandı annenizden çok kesilmez o hakkini siz hakkınızı alırsınız bende alıyorumSuan sigortaliyim ama yakinda iptal olacak ama ben simdi yetim ayligina basvurunca annemin maasi azalacak mi neden Extradan verilmiyor
Ben alıyodum evlenince kesinti yapılıp anneme döndü. İşten çıkışınız yapıldığı zaman dilekçe yazacaksınız yollucaksınız. 2-3 ay içinde bağlanıyo. Evlenene kadar yada tekrardan sigortalı bi işe girene kadar alabiliyosunuz.Kizlar merhaba
Suan calisiyorum. Bekarim. Isten cikartilacagimi ogrendim. Babam 9 ay once vefat etti. Annem babamin maasini aliyor her ay. Bende isten cikinca yetim ayligi alabiliyor muyum?
Bu aylığı alan var mi yada yakininizda alan var mi
Bilgi vermenizi rica ediyorum
Suan sigortaliyim ama yakinda iptal olacak ama ben simdi yetim ayligina basvurunca annemin maasi azalacak mi neden Extradan verilmiyor
Emekli sandığından mi o zaman oluyormuş galibaÖzelde çalışıp sigortanız varsa da alabiliyorsunuz. Memur olduğunuzda kesiliyor. Ben atanana kadar özelde sigortalı çalıştm ve 5 ay aldım.
Evet, sistemde gözüküyor kestirmeniz gerekiyor dilekçe vererek onlar kesmiyor. Memurkende almaya devam ederseniz cezai işlem uygulanıyor.Emekli sandığından mi o zaman oluyormuş galiba