Yetim aylığı hakkında bilgisi olan var mı?

hdhdhdidhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
19
0
33
Merhaba bişi sormak istiyorum ben babamdan ablamla beraber yetim aylığı alıyorum ama ablam evlendi evlendiği zaman çeyiz yardımı aldı ve aldığı için 2 sene kadar benim maaşım da çoğalma olmuyormuş daha önce böle bişi yaşayan oldumu

SGK arayıp sordunuz mu aramadiysaniz arayın yada en yakın yere gidin benim bildiğimden onun payı size eklenir diye biliyorum yinede gidip en sağlıklı bilgiyi SGK alırsınız.( Çeyiz parası belkide maaşı etkiliyordur)

Tşk ederim bnde etkilemiyor diye biliyorum yarın gidince sorucam ztn payı normalde bana geçiyordu olmadı gidip sorucam yarın

Burada da yaziyor. Ama arkadaşların dediği gibi 170i ara.

Eklentiler

• Screenshot_20241121-122722.png
    170,5 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar, ben yetim aylığı alan tek çocuktum evlenirken çeyiz yardımı aldım. Ben çeyiz yardımı aldıktan sonraki 2 yıl boyunca benim hakkım anneme devredilmedi. Devlet verdiği toplu parayı tahsil etmeden diğerlerine ödeme yapmıyor diye biliyorum o yüzden. 2 yıl bittikten sonra annem benim hakkımı da almaya başladı. Siz tabii ki yine de sorun, benim deneyimim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…