• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetersizlik duygusu yasayanlar

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
durduk yerde iç sıkıntısı var bende hiç gecmiyo olacak bu halim bireyden dusunmuyorum eşimin yanında bile böyleyım yoruldum kızlar inanın ayrılmak bile istiyorum ama zor

geçmiş olsun,depresyona girmişsin sanırım.bende de oluyor o hiç geçmeyen iç sıkıntısı, bazen azalır gibi oluyor ama hep bir şey eksikmiş, aslında olmam gereken yerde değilmişim gibi hissediyorum, eşim depresyondasın dedi suratını buruşturarak.emzirdiğim için antidepresan kullanamıyorum, sen gebe değilsen ya da başka bir engelin yoksa kullanabilirsin,aile hekimine git o sana yol gösterecektir

hayır depresyona girmedim hep.böyleyim yanımda konuşabileceğim bi insan olunca geçiyor aslında sürekli busalima girip çıkıyor gibiyim tam olarak neyim olduğumu bilmiyorum galiba ceki.gen kişilik ama doktorlar teşhis koyma kendine diyorlar onlar bişey demiyor yasamdan lezzet alamıyorum bişey yapma isteği yok aslında kocamdan bi yone haklı ben iyi olsam herşey daha iyi olur

istediğim şey.tedavi olmak iyi olmak ama hemen olmuyor psikoloğa gittim pek sayfa etmedi kadın aile sagligina gidiyorum şimdi değişti doktor oda izine çıkmış randevum vardı gidemedim özele suanda verecek para yok of mucize gibi bi tedavi olsa keşke

ahhh canım bunalım topluluğu olarak oturup bi çay içmemiz lazımm :5: bende aynıyım sorduğum herkeste aynı bi sebepte yok

sinir oluyorum artık kaybedecek zamanım yok bende stresten kurtulmak istiyorum ama yok randevu zamanı gelecekte gidicen böyle nasıl tedavi olcak için yoksa bi 10 gün daha bekle

en önemli sey psikolojinin sağlam olması ben daha 23 yaşı.dayım ama 2 senedir hatta daha fazladir full stres yaşıyorum çok yazık oluyo biliyorum kendime bunu yapmak istemiyorum ama gecmiyo bu çok yoruldum hep ailemin yanına dönüp kafam rahat yaşamak istiyorum orda daha iyiyim kocamdan aslında seviyorum ya başka sorunumuz yokki nasıl aayriliyim niye aaayriliyim bi iyi olsa

Back