Yetersiz cinsellik yüzünden ayrılanlar?

Yazinda erkek arkadasim yazmış sin. Evli degilsin. Niye cekiyorsun. Ilerde daha kotu olur, iyi olmaz. Iyiyr giden birsey gormedim. Onun icin umutlanip duzelmesini bekleme. Boyle gordun, boyle gidecegini anla. Kendine eziyet etme. O senin isteklerini, seni onemsiyormuki sen onun bu hallerine katlanacaksin. Bunun ileriki yillarivar. O zaman daha beter olacak. Hiic uzatma yolla gitsin

Evet sorumluluk sende olsun. Bosver hic bisey olmaz. Biraz uzulursun evet ama gecer. Ilk ayrilan sen degilsin

Bir de böyle deneyin bakalım öfkelenmeden, dediği gibi bir adam olacak mıymış ben hiç sanmıyorum aslında herşey aslına rucu edıyor biz boşuna debeleniyoruz. Ben kımse ıcın cabalamamaya karar verdım

aynı durum şuan bendede var insan yoruluyo gercekten neden diye kendıme soru sormaktan bile yoruluyorum bazen. size özelden yazmak istedim aslında mesajımı görunce bana özelden dönebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…