• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık...

berenberay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
59
2
6
34
Ardahan
ben 25 yasındayım ıkı bucuk yıl once evlendım evlendıgımde 60 kıloydum sımdı ıse 90 kıloyum ne bır dogumum var ne bısey zamn acı bır sekılde ılerlemıs ve ben bu kıloya gelmısım ınanan farketmedım farkettıgımde zaten bellı bır kılodaydım son bır ıkı ayda 10 kılo bırden almısım nasıl oldu bılmıyorum ama yeter artık dımı ne olacak boyle nereye kadar :27: bırde ısın kotusu o guzelım vucudda catlaklar olustu ınsan kendı kendıne boyle zarar verırmıs ıste:14::14::14::14: sanırım cok tembelım ne dıyetısyen ne spor aletı hıc bırı bır ıse yaramadı benım bır gaza ıhtıyacım var anlatın kızlar ben ne yapıyım..... bunalımdaaaaaaaa

ben 25 yasındayım ıkı bucuk yıl once evlendım evlendıgımde 60 kıloydum sımdı ıse 90 kıloyum ne bır dogumum var ne bısey zamn acı bır sekılde ılerlemıs ve ben bu kıloya gelmısım ınanan farketmedım farkettıgımde zaten bellı bır kılodaydım son bır ıkı ayda 10 kılo bırden almısım nasıl oldu bılmıyorum ama yeter artık dımı ne olacak boyle nereye kadar :27: bırde ısın kotusu o guzelım vucudda catlaklar olustu ınsan kendı kendıne boyle zarar verırmıs ıste:14::14::14::14: sanırım cok tembelım ne dıyetısyen ne spor aletı hıc bırı bır ıse yaramadı benım bır gaza ıhtıyacım var anlatın kızlar ben ne yapıyım..... bunalımdaaaaaaaa

Yahu kimler 30 kilo veriyor da, sen mi veremeyeceksin bacım ya !

valla ben evlenmeden önce 58 kiloydum
son 8 ayda hızla kilo aldım
çünkü ben pkoluyum :50:

valla ben evlenmeden önce 58 kiloydum
son 8 ayda hızla kilo aldım
çünkü ben pkoluyum :50:

canm benm hastalıgın ne oldugunu bılmıyordum yenı ogrendım arastırdım ALLAH yradımcın olsun ınsalllah ıstah durumun ne alemde kac kılosun hanı yeyıptemı alıyosun yoksa yemedenmı tedavısı yokmu evlılıkle alakası psıkolojıkmı

Bazı hormon bozuklukları da kilo aldırır ve bu yeni çıkmış olabilir. bir doktora da görünseniz olur. yaş çok küçük olduğu için isteseniz 3-5 ayda dal gibi de olursunuz.

canm benm hastalıgın ne oldugunu bılmıyordum yenı ogrendım arastırdım ALLAH yradımcın olsun ınsalllah ıstah durumun ne alemde kac kılosun hanı yeyıptemı alıyosun yoksa yemedenmı tedavısı yokmu evlılıkle alakası psıkolojıkmı
evlendikten sonra almaya başlamıştım zaten
ama son 8 ayda 13 kilo falan aldım şu an 70 küsür kilodayım ama tam bilmiyorum ne kadar olduğunu

iştahım iyi ama aşırı yemek yiyen biri değilim aslında
evlendikten sonra pko çıktı meydana
bende 25 yaşındayım 1,5 senedirde bebek istiyorum olmuyor :(

evlendikten sonra almaya başlamıştım zaten
ama son 8 ayda 13 kilo falan aldım şu an 70 küsür kilodayım ama tam bilmiyorum ne kadar olduğunu

iştahım iyi ama aşırı yemek yiyen biri değilim aslında
evlendikten sonra pko çıktı meydana
bende 25 yaşındayım 1,5 senedirde bebek istiyorum olmuyor :(

dok gıttınmı cnm tedavı oluyomusun dok nedıyorr bak benım hıc bır sorunum yok ama bır bucuk yıldırda bız beklıyorduk olmuyordu ıkı kez gebelık yasadık ıkısındede dusuk yaptım hatt ıkıncısı daha yenı ıkı gun oluyo has cıkalı uzulme herseyın bır sebebıde tedavıusıde var cnm okadar kotu ıkı gundukı anlatamam sana

Son düzenleme:
Tedavideyim zaten ameliyat olali 15 gun falan oldu martta yumurtlama takibine baslamayi dusunuyorum.sanada cok gecmis olsun.en azindan hamile kalabiliyosun canim ben hic gebe kalamadim

bacım ne bunalımı yaparsın bı dıyet bı spor ıste o kadar hepımız aynı dertten muzdarıpız...

merak etme azmedınce oluyoo
ben dıyete basladım eve alet aldım spora da baslıcam ıns ve yaaza bomba gibi girecem :52::52::52::9::9:

Sanirim yediklerinize dikkat etmiyorsunuz yani yoksa oturmakla filan kilo alinsaydi benim kapilardan sigmamam gerekirdi..
azim ederseniz basarirsiniz bence :44:

Back