Yeter artık sigaradan kurtulmak istiyorum!

asya27

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
1.852
62
dün akşam yemeğinden sonra yani 20.30 gibi son sigaramı içtim su saate kadarda içmedim ama şu saatlerde canım cok istemeye basladı ve bende sizden destek almak için buraya yazdım bırakanlardan nasıl bu süreyi aştıkları hakkında akıl ve destek almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
canım benım neguzel bırsey yapmıssın ben ıcmıyorum esım ıcıyor yılda ıkı kere cekap yapıcaz saglık sıgortası yaptırdık 6 ay once ılkını yaptıgımızda cıger fılmımde esımın damla kalp seklınde gozuktu dogustanda olabılır sorun olmıycagı ıcın dıkkat edılmemıstır bu yasa kadar dendı ama sıgara ıcıyormu dedı dr 15 yıldrı ıcıyo esım koah dan supelendı sonra nefes tesstlerı felan ıstedı yaptık allaha sukur temız cıktı fılm dekı o yapı sadece kalıtsalmıs koah dan oturu degılmıs
ama ogune kadar bılmedıgımız koahla tanısmıs olduk boylelıkle cok kotu bır hastalıkmıs esım 6 ay once bıraktı sıgarayaı sımdı arada cok nadır cok streslı bır toplantsı varsa ıcıyor agzımın tadı bıle degıstı yemeklerden daha zevk alarak yıyorum dıyor

netten bır bak ıstersen koah hastalıgına canım sıgara ıcmek ıstedıkce o hastalıgı dusun

konu sahibi seni tebrik ediyorum.çok doğru bir adım atmışsın.ama sakın nefsini dinleme.o ne derse içinden hep tersini söyle.içmeyeceğim de.inat et.bundan ancak inatla kurtulabilirsin.

canım benım neguzel bırsey yapmıssın ben ıcmıyorum esım ıcıyor yılda ıkı kere cekap yapıcaz saglık sıgortası yaptırdık 6 ay once ılkını yaptıgımızda cıger fılmımde esımın damla kalp seklınde gozuktu dogustanda olabılır sorun olmıycagı ıcın dıkkat edılmemıstır bu yasa kadar dendı ama sıgara ıcıyormu dedı dr 15 yıldrı ıcıyo esım koah dan supelendı sonra nefes tesstlerı felan ıstedı yaptık allaha sukur temız cıktı fılm dekı o yapı sadece kalıtsalmıs koah dan oturu degılmıs
ama ogune kadar bılmedıgımız koahla tanısmıs olduk boylelıkle cok kotu bır hastalıkmıs esım 6 ay once bıraktı sıgarayaı sımdı arada cok nadır cok streslı bır toplantsı varsa ıcıyor agzımın tadı bıle degıstı yemeklerden daha zevk alarak yıyorum dıyor

netten bır bak ıstersen koah hastalıgına canım sıgara ıcmek ıstedıkce o hastalıgı dusun

geçmiş olsun tatlım ne güüzel bırakmış bak 6 ay olmus bende su 3-5 günü bi atlatsam gerisi gelecek gibi geliyo

geçmiş olsun tatlım ne güüzel bırakmış bak 6 ay olmus bende su 3-5 günü bi atlatsam gerisi gelecek gibi geliyo

canım cekırdek al aksam yemegınden sonra esım ılk gunler hep cekırdek yedı elın bos kalmasın yanı

konu sahibi seni tebrik ediyorum.çok doğru bir adım atmışsın.ama sakın nefsini dinleme.o ne derse içinden hep tersini söyle.içmeyeceğim de.inat et.bundan ancak inatla kurtulabilirsin.

o dediğin yok mu ah içimdeki ses beni deli ediyo yaaa ama dayanabilcem sanırım basaracağım ben bunu bu sefer

canım cekırdek al aksam yemegınden sonra esım ılk gunler hep cekırdek yedı elın bos kalmasın yanı

tavsiyen için tesekkürler ama kendimi abur cubur yememe konusunda da sınırlıyorum bu seferde kilo almayım zaten yeterince var bende

tavsiyen için tesekkürler ama kendimi abur cubur yememe konusunda da sınırlıyorum bu seferde kilo almayım zaten yeterince var bende

benım esım cok zayıftı oyuzden ıyı olmustu ama ozaman dogru yememek daha ıyı

canım tebrik ederim seni inşallah galip gelen taraf sen olursun
çekirdek yemek istemiyorsan sakız al
canın çok istediğinde ağzına sakız at
umarım kolay atlatırsın
çöp tenekesi gibi kokmayacaksın artık onu düşün bide :KK60::KK60:

canım tebrik ederim seni inşallah galip gelen taraf sen olursun
çekirdek yemek istemiyorsan sakız al
canın çok istediğinde ağzına sakız at
umarım kolay atlatırsın
çöp tenekesi gibi kokmayacaksın artık onu düşün bide :KK60::KK60:

evet özgecim en iyiside o kokudan artık kurtulacağım:KK66::KK66:

Seni tebrik ediyorum !! Artik toplum icinde sigara icen insanlar 2. sinif insanlardir ,,
sigarayi birakmak saglikli yasamak toplum icerisinde icmeyen bir birey olmak 1.sinif insan demektir

sunu anliyorum insanlar artik bilincleniyorlar ,, yani sigara insana belki sahte bir deger katiyordu ayri bir havasi vardi ama artik out oldu !!!!
icmemek inn

ben 35 gundur icmiyorum ne uzelde saymisim=)
canim hiiic istemiyor
ilk zamanlar cok cok kotuydu ilk bir hafta biraz zorluyor sonra kendinle inatlastinmi bu is tamamdir

3 kg kg aldim ama simdi diyetteyim

cok canin icmek isterse bol bol naneli fresh sakiz bur kutu agzima doker cak cak cignerdim
sonra sicak bir dus ve cikolata yemek bende cok ise yaramisti

birde burdaki arkadaslar karabas otu sapini cigiyorlAR kriz anlarinda onuda bir dene istersen oda cok etkiliymis azina sigara icmis hissi birakiyormus 1 ocak birakanlar konusundan bizi takip et sekerimmm
kolay gelsinn skain pes etme yilmak yok kazanan sen olacaksinnnn

oh ne güzel 35 gün olmuş biz eşimle birlikte bırakıyoruz dün akşam yani gece sayılır 11 gibi komşumuz var samimi olduğumuz ondan sigara al gel dedi bende gitsem mi gitmesem mi die düşünürken ani bi kararla gitmemeye karar verdim. eşimin tekrar başlayacağını düşünüyorum ve simdiden o baslarsa bende baslarım die kendimi avutuyorum biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde deil bugün akşam 48 saat olcak dayanabilirsem offff nasıl esir etmiş kendisine bu sigara yaaa

canım,benim konumdan linkini vermiştin bi bakayım dedim....

sakın pes etme,,ordan da yazdım....evet kendine esir etmiş resmen bu illet bizi....esir olmayalım artık işte...gizemlinin dediği gibi artık sigara içenlere bi tuhaf bakıyo insanlar,bende farkettim buu...aşağlıyolar,küçük görüyolar sanki...sanırım kapalı yerde içme yasağı geldikten sonra oldu bu ...

benimde bugün 6.günümdü biliyosun....yarın 1 hafta oluyor...bana bile şimdiden garip gelmeye başladı içen insanlar...bakıyorum dükkanların kapılarının önünde içenler fln,kursta kapının önüne çıkıp içiyo koca koca kadınlar.....kendilerini zehirleyen güçsüz,esir düşmüş insanlar gibi geliyolar gözüme şimdiden....:S

benim konumdada yazdım sana,ilk 3 gün çok zorlar ama sonrası daha rahat..en azından ben 4.ve 5.günlerde çok rahattım...bugün yine zorluyor biraz ama olacak o kadar....eğer gerçekten bırakmak daha doğrusu "kurtulmak" istiyorsak katlanıcaz bazı şeylere....

başarılar diliyorum....

ha bu arada eşin başlarsa sakın ondan etkilenme...herkes kendinden sorumlu,unutma.....sen ondan etkileneceğine,o senden etkilensin bırak.....:KK34:

haklısın bebekkafa iyiki buraya gelmişim gerçekten beni çok motive ediyosunuz tekrar teşekkürler yenilmeyecem yaaa

Sanırım başardım 2 saat bile sigarasız duramayan ben tam 24 gündür sigara içmiyorum :KK19:artık daha rahatım
sigarasız hayat
yaşasınnnnnn:KK66::KK64::KK64::KK64:

zor zamanları atlattım çok şükür burda arkadaslarla konusmanın cok faydası oldu bana hiç aramıyorum artık desem yeridir o derece yani bırakmak isteyen herkese Allah yardım etsin zor ve sabır gerektiren bi iş
3 ay bitmek üzere :KK19:

zor zamanları atlattım çok şükür burda arkadaslarla konusmanın cok faydası oldu bana hiç aramıyorum artık desem yeridir o derece yani bırakmak isteyen herkese Allah yardım etsin zor ve sabır gerektiren bi iş
3 ay bitmek üzere :KK19:

Tebrik ediyorum ne kadar güzel.Bende yıllardır bırakacağım deyip bir türlü bırakamayanlardanım.Kendimi teselli ediyorum az içeyim günde 5 tane br şey yapmaz diyorum ama hiç 5 le kalamadım.2 gün oldu burun ameliyatı olalı şuan tamponlarlayım bir burun deliğim kapalı diğeri açık olduğu için koku alabiliyorum belki ikiside kapalı olsaydı içmezdim ama şu halimle bile ameliyattan sonra eve gelince içtim.3-4 tane içiyorum 2 gündür ama düzeldikten sonra bu istikrarı koruyabilirmiyim bilemiyorum.Gerçekten bırakmayı istemek çok önemli sanırım hiç gerçekten istememişim artık bunu düşünüyorum.Tekrar tebrik ediyorum sizide.

X