- 29 Nisan 2012
- 300
- 14
cnm arkadaşlarım allahım her zaman yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmaz hiç birzaman yaradan. maalesef kul hakkı yemek günümüzde moda oldu ama siz nefsinize uymadan isyan etmeden yalnız ve yalnız şükrederek dua ederk ve inanarak çalışın eminim ki sizde allahımın sizni ile iyi yerlere geleceksiniz. evet o kadar çok insan varki gözümün batıra batıra torpilin anasını ağlatıyorlar. meyletmeyin siz kızlar allahtan korkunuz varsa zaten bunlarıda düşünmezsiniz. devran döner bunları yapanlar cezasınızda çeker yalan dünya için ahiret hayatlarını ayaklar altına atıyorlar ne fayda laftan anlamazlar. ben yıllarca sizin gibi zorluklar çektim 5 yıl sonra atandım puanlarım o kadar yüksekti ama atamam yoktu. konu komşu laf eder eve kapanırsın elalem işgüç ev bark sahibi olur sen aynısın yıllarımı üzülerek geçirdim ahh bugünlerimi yaşayacağımı bilseydim deli gibi güler gezerdim. ama bilmiyoruz hayatın bize neler getireceğini ben bu dertleri çok çektim rabbim haketmediğim halde bana fazlasıyla verdi. daha da fazlasını gönlünü güzel tutan dilinden rabbimin adını düşürmeyen isyan etmeyen kullarına sizlere nasip etsin. ben ne kadar şükretmsem az ama inanın şükretmeyi de bilmiyorum.eminimki birkaç sene sonra burada mesleğinizle ilgili sıkıntıları yazarsınız. atanma derdiniz biter. başka dert başlar...
Allah boğazımızdan haram lokma geçirmesin.bi kendileri değil,çocukları,torunları ekmek yicek bu insanların kazandığı paradan.ne diyim.ilahi adalete sığınıyorum ben kimse dur demezse elbet Yaradan dur der.sanmıyorumki alınan ahlar mahşere kalsın.adalet tecelli edecek elbet.Rabbim varken gam yok.