• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetenek Sınavlarına Hazırlananlar

mrb. bu sene müzik öğr. için yetenek sınavına gircekler ne yaptınız nasıl çalışıyosunuz ben anadolu lisesi mezunuyum şansım var mı blmyrm ama deniycemm:44:

Kızlar merhaba. Yeni üye oldum siteye , aslında sadece bunun için üye oldum diyebilirim .YGS LYS sınavlarına girdim bu yıl. Ea öğrencisiyim ama İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi bölümünü en az %50 burslu istiyorum ve ağustosta yetenek sınavı var . Yetenek sınavına giren bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim .

Ben iç mimarlık düşünüyorum tabi ,Tiyatro nası acaba kolay mıdır ki ne soruyorlar acep??

hee çok kolay her önüne geleni alıyolar

yetenek,kültür,azim,çalışma gerekiyo ki bunlar olsa bile almayabiliyolar..

gerisi içinde internette türlü bilgi var bakabilirsiniz

acaba hangi yetenek sınavı kolay olabilir ? :19:

Ben iç mimarlık düşünüyorum tabi ,Tiyatro nası acaba kolay mıdır ki ne soruyorlar acep??

Tiyatro hakkında bilgim yok ama iç mimarlık biraz zordur yani düzenli ve sıkı bir çalışmadan sonra kolay olabilir ama:)
hee çok kolay her önüne geleni alıyolar

yetenek,kültür,azim,çalışma gerekiyo ki bunlar olsa bile almayabiliyolar..

gerisi içinde internette türlü bilgi var bakabilirsiniz

acaba hangi yetenek sınavı kolay olabilir ? :19:

Sakiiiinnnn:)
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yetenek sınavlarını kolay sanıyorlar ama çalışmadan olmaz arkadaşlar ve tabi bir de yardım almanız lazım...

Geçen sene açmışım bu konuyu şimdi resim-iş öğretmenliği okumaktayım:)
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla:)

ay bu konuyu gördüğüme çok sevindiim :16: sakıncası yoksa nerde okuduğunuzu sorabilir miyim? ben de çok istiyorum resim iş öğretmenliği yada direk resim bölümü. inşallah seneye ben de kazanmış olurum :40:

ay bu konuyu gördüğüme çok sevindiim :16: sakıncası yoksa nerde okuduğunuzu sorabilir miyim? ben de çok istiyorum resim iş öğretmenliği yada direk resim bölümü. inşallah seneye ben de kazanmış olurum :40:

Uludağ üniversitesinde okuyorum:)
Resim bölümünü pek tavsiye etmem, resim öğretmenliği daha avantajlı
Çizimlere başladınız mı?

çizimlere başlamadımm yani şöyle eylülde okullar açılınca güzel sanatlara hazırlık kursun abaşlıcam staj paramla. ben de bursadayım bursa sanat evini düşünüyorum. ama arada aklıma estikçe çiizm yapıyorum hatta birkaç tane ekliyeyim $375065_352794774755843_1985652463_n.jpg $381764_281894081845913_1294998068_n.jpg $380880_281891505179504_451033501_n.jpg umarım kazanırım en çok istediğim şey bu

çizimlere başlamadımm yani şöyle eylülde okullar açılınca güzel sanatlara hazırlık kursun abaşlıcam staj paramla. ben de bursadayım bursa sanat evini düşünüyorum. ama arada aklıma estikçe çiizm yapıyorum hatta birkaç tane ekliyeyim Eki Görüntüle 494992 Eki Görüntüle 494993 Eki Görüntüle 494994 umarım kazanırım en çok istediğim şey bu

Ben Bursalı değilim açıkçası kurslar hakkında bilgim yok ama eylülde başlayın vakit kaybetmeyin
Çizimlerinizi daha çok geliştirmeniz lazım,bol bol çizin
Hatta çantanıza bi eskiz defteri alın otobüste bile gördüklerinizi çizin:)
Çok faydası olacaktır...
VE hayalinizden vazgeçmeyin:)

Ben Bursalı değilim açıkçası kurslar hakkında bilgim yok ama eylülde başlayın vakit kaybetmeyin
Çizimlerinizi daha çok geliştirmeniz lazım,bol bol çizin
Hatta çantanıza bi eskiz defteri alın otobüste bile gördüklerinizi çizin:)
Çok faydası olacaktır...
VE hayalinizden vazgeçmeyin:)

hayalimden vaz geçmek gibi bir şey kesinlikle düşünmüyorum :40: biliyorum çoook çok geliştirmem lazım bunlar zaten öylesine çizilmiş şeyler ve hiçbir eğitimim yok eylülde başlayacağım, evet eskiz defteri iyi fikir :40:

Kararlı olmak ve düzenli çalışmak çok lazım
Tabi bir de eğitim fakülteleri için ygs de önemli...

Kararlı olmak ve düzenli çalışmak çok lazım
Tabi bir de eğitim fakülteleri için ygs de önemli...

eğitim fakülteleri ile direk resim bölümü (başka nasıl ifade edilir bilmiyorum kusuruma bakmayın :1: ) arasında ne fark var?

Son düzenleme:
eğitim fakülteleri ile direk resim bölümü (başka nasıl ifade edilir bilmiyorum kusuruma bakmayın :1: ) arasında ne fark var?

Resim bölümünden mezun olduğunda ressam, eğitim fakültesinden mezun olduğunda resim öğretmeni oluyorsun. Öss puanı her ikisi için de okuluna göre önemli olabiliyor ancak güzel sanatlar fakültesindeki resim bölümü için diğerinden daha fazla çizmek daha fazla çalışmak gerekiyor :54:

Güzel sanatlar fakültesi resim bölümünden mezun olunca ressam ünvanını alırsın sadece, ama şöyle bişey var güzel sanatlar fakültelerinde sadece resim bölümü yok
Grafik,Heykel,Seramik,İç mimarlık,Animasyon,Tekstil,Geleneksek Türk Sanatları,Fotoğraf gibi bölümler var bunları okursan bazılarında iş imkanı yüksek
Grafik,İç Mimarlık,Animasyon gibi bölümler daha fazla tercih ediliyor
Resim yerine bu bölümleri tercih etmeni öneririm
Eğitim fakültesinden 'Resim Öğretmeni' olarak mezun olursun ama her öğretmenlikte olduğu gibi kpss sorunu var malesef:50:

Tiyatro hakkında bilgim yok ama iç mimarlık biraz zordur yani düzenli ve sıkı bir çalışmadan sonra kolay olabilir ama:)

Sakiiiinnnn:)
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yetenek sınavlarını kolay sanıyorlar ama çalışmadan olmaz arkadaşlar ve tabi bir de yardım almanız lazım...

ama artık bıktım bu tip şeylerden :) sende anlarsın beni..

-hangi bölüm istiyosun?

-resim/müzik/dans vb..

- aaaa kolay mı ki onlarr ne güseeel yhaa rahatsındır..

- ^+%& ?

gibi konuşmalarla geçti bu senem :)

Back