bende dokuz eylülde yönetmenlik istiyorum
seneye giricem. başladım hazırlanmaya umarım 1 senede istediğim seviyeye ulaşırım
peki yönetmenlik için nasıl hazırlanıyorsun nereye gidiyorsun kurs olarak ?
Tiyatro
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dokuz eylülde yönetmenlik istiyorum
seneye giricem. başladım hazırlanmaya umarım 1 senede istediğim seviyeye ulaşırım
Ben iç mimarlık düşünüyorum tabi ,Tiyatro nası acaba kolay mıdır ki ne soruyorlar acep??
Ben iç mimarlık düşünüyorum tabi ,Tiyatro nası acaba kolay mıdır ki ne soruyorlar acep??
hee çok kolay her önüne geleni alıyolar
yetenek,kültür,azim,çalışma gerekiyo ki bunlar olsa bile almayabiliyolar..
gerisi içinde internette türlü bilgi var bakabilirsiniz
acaba hangi yetenek sınavı kolay olabilir ?![]()
ay bu konuyu gördüğüme çok sevindiimsakıncası yoksa nerde okuduğunuzu sorabilir miyim? ben de çok istiyorum resim iş öğretmenliği yada direk resim bölümü. inşallah seneye ben de kazanmış olurum
![]()
çizimlere başlamadımm yani şöyle eylülde okullar açılınca güzel sanatlara hazırlık kursun abaşlıcam staj paramla. ben de bursadayım bursa sanat evini düşünüyorum. ama arada aklıma estikçe çiizm yapıyorum hatta birkaç tane ekliyeyim Eki Görüntüle 494992 Eki Görüntüle 494993 Eki Görüntüle 494994 umarım kazanırım en çok istediğim şey bu
Ben Bursalı değilim açıkçası kurslar hakkında bilgim yok ama eylülde başlayın vakit kaybetmeyin
Çizimlerinizi daha çok geliştirmeniz lazım,bol bol çizin
Hatta çantanıza bi eskiz defteri alın otobüste bile gördüklerinizi çizin:)
Çok faydası olacaktır...
VE hayalinizden vazgeçmeyin:)
eğitim fakülteleri ile direk resim bölümü (başka nasıl ifade edilir bilmiyorum kusuruma bakmayın) arasında ne fark var?
eğitim fakülteleri ile direk resim bölümü (başka nasıl ifade edilir bilmiyorum kusuruma bakmayın) arasında ne fark var?
Tiyatro hakkında bilgim yok ama iç mimarlık biraz zordur yani düzenli ve sıkı bir çalışmadan sonra kolay olabilir ama:)
Sakiiiinnnn:)
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yetenek sınavlarını kolay sanıyorlar ama çalışmadan olmaz arkadaşlar ve tabi bir de yardım almanız lazım...