Yetenek Sınavlarına Hazırlananlar

canım resimlerini bulamadım :44: Trakya üniversitesinin kuralı öyle zaten kısacık şort askılı badi, imgesel konularının ilerlemesi için nete Ankara gürsoy resim kursu yaz canım oradaki imgesel konularını ve imgesel çalışmalarını inceleyebilirsin ben çok yararını görmüştüm o sitenin imgesel çalışmalarının aynısını çalışıyordum zamanla figürlerim oturmaya başlamıştı sanada fikir olması açısından tavsiye ederim her yıl farklı tarihlerde oluyor sınavlar bizim zamanımızda agustos ayında olmuştu ama geçen yıl temmuz ayındaydı

temmuz mu
ben erken derken ağustos başını kastedmiştim temmuz da çok erken sanki. bu sene nasıl olacak bakalım:44:

merhaba onları aramaya inan hiç zamanım olmadı canım zaten tam olarak bilmiyorumda duruyorlarmı die annem atmadıysa duruyorlardır, derslerimiz oldukça yoğun vizelerimiz yaklaşıyor ama ilk fırsatta duruyorlarmı die bakarım çünkü resimler şuan yaşadığım evde değiller, diğer evimizdeler orayada daha hiç gitme imkanım olmadı, özel msj gönderemedim 100 msj kotası konmuş:44:

tamam canım şimdi çizdiğim resimler de olurdu ama hiçbiri yoksa bişey diyemem tabi:)
yine de teşekkür ederm

bu sene bayram falan yaza geldıgı ıcın sınavlar temmuzda yapılcak dıye bılıyorum cok az kaldı..
öss girerken kalemi tutamadım orda nasıl çizip yazcam merak edıyorum off!

bu sene bayram falan yaza geldıgı ıcın sınavlar temmuzda yapılcak dıye bılıyorum cok az kaldı..
öss girerken kalemi tutamadım orda nasıl çizip yazcam merak edıyorum off!

çok az kaldı şu ygs yüzünden hala yetenek sınavlarına odaklanamadım
ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba

ben tiyatroyu çok severim ama yetenek sınavları hakkında hiç hç fkrm yook sadece rol yetenegm var

arkadaşlar gastronomi okuyan var mı?mülakat da ne yapılıo bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...:26:herkese başarılar hersey gönlünüzce olsun...

bende yetenek sınavına hazırlanıyorum..bu sene değil önümüzde ki seneye girmeyi düşünüyorum kursa başladım şimdi..bir yıl eğitim almam şart..herkese başarılar kızlar inş kazanırsınız..

canım hangi dalı istiyosun onu da söyleseydin bari =)

ygs belasından kurtulduk şükür:)
puanım güzel geldi 300. yani yetenek sınavları için yeterli bi puan
şimdi yeteneğe çalışıyorum imgeselimi geliştirmem lazım

evet bence de bir yıl eğitim almak şart ama bence sınav ortamını görmek için 1 ilde sınava girin derim
bi kaybınız olmaz en fazla 100-150 liranız gider

bende varım seneye gircem bende..
İmgesel yok bende zorluyor beni
Tonlama yok birde hele ton feci korkutuyor beni

bende varım seneye gircem bende..
İmgesel yok bende zorluyor beni
Tonlama yok birde hele ton feci korkutuyor beni

seneye bırakma sakın başla imgesel çalışmaya
malesef benim de pek iyi değil
bu seneye bıraktığım için hem ygs hem okul hem resim olmadı
resmi pek geliştiremedim

Bilmiyorum işte kurs tatilde şuanda bende bırakmak durumnda kaldım ama kursa seneye gidemem dershane var burda birbirimize yardım edelim imgeselde sana kitaplar atayım hatta

bende dokuz eylülde yönetmenlik istiyorum
seneye giricem. başladım hazırlanmaya umarım 1 senede istediğim seviyeye ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…