• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetenek Sınavlarına Hazırlananlar

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
merhaba arkadaşlar:72:
benim gibi yetenek sınavlarına hazırlananlar burada sınavlar hakkında konuşalım çizimlerimizi ekleyelim..
umarım yararlı bi topic olur:116:

koskoca kk da benden başka yetenek sınavlarına hazırlanan yok desene:27:

ay tatlım görmemişim çizim yazdığını bende hangi bölüm diyorum :60:

bende tiyatro :82: :nazar: :34: :32: :49: :27: :65: :69:

ben eğitim fakültesi istiyorum öğretmenlik inşAllah:69:
ne güzel tiyatro bölümü gerçi sanatın her dalı güzel ama:21:
tiyatroya nasıl hazırlanılıyor hazır seni bulmuşken öğreneyim hiç bilgim yok çünkü sınavlar nasıl oluyor?

ben eğitim fakültesi istiyorum öğretmenlik inşAllah:69:
ne güzel tiyatro bölümü gerçi sanatın her dalı güzel ama:21:
tiyatroya nasıl hazırlanılıyor hazır seni bulmuşken öğreneyim hiç bilgim yok çünkü sınavlar nasıl oluyor?

her üniversitenin ayrı tabi ama bazı şeyler aynı

tirad ve şiir sunacaksın oyundan bir parçada

kulak testi falanda olcak işte ben orda zorlancam =)

sözlü gibi bişeyde yapabilirler tiyatro tarihinden..en azından çehovu stanislavskiyi bertold brechti bilmen gerekir =)

genel olarak böyle ama üni. den üni. ye fark oluyo tabi =)

ee bizden başka yok heralde :)

sen nasıl hazırlanıyosun neler yapıyosn anlat istersen..

evet bizden başka kimse yok herhalde
doğrusunu söylemek gerekirse bu hafta hiç bişey çizmedim
ygs ye çalışıyorum az bi süre kaldı
biliyorsun ygs de önemli
ygs bitsin çok sıkı çalışmam lazım artık
hergün imgesel çizmem gerekiyor
yaz aylarında da kursa gidip gelmek çok zor oluyor:50:
ama mecburum bu sene

umarım başarılı olursun canım, sınavlara çalıştığım günlerim aklıma geldi :97: bende resim iş öğretmenliği 3. sınıftayım

ne güzel kazanmışsınız ben pek umutlu değilim:50:
nasıl çalışıyordunuz peki son sene
yani günde ne kadar çizim yapıyordunuz mesela?

Günde 4 saat çizim yapıyordum canım ayrıca resim kursuna yazılmıştım haftada 3 günde oraya gidiyordum, Trakya üniversitesi resim iş öğretmenliğindeyim, aydın adnan menders üniversitesindede sınava girmiştim orada kazanamadım, izmir dokuz eylülü kazandım ama ailem edirnede oldugu için trakya üniversitesini tercih ettim. trakya üniversitesinin sınavı oldukça kolaydı ve az giren oluyor imkanın varsa burda dene derim benim girdiğim yıl 160 kişi girmişti sınava ilk aşamada 50*70 ebadında canlı modelden karakalem çalışması yaptık, imgesel sınavındada yine 50*70 ebadında karakalem imgesel yapmıştık imgesel konumuz ise sınav soluna yerleştikten sonra sınav saati bir saat sonraya alındı dendi o sırada elinde adisyon kagıdıyla bir çaycı geldi sizlerden sipariş alınıcak çay kahve ne isterseniz söyleyin dendi siparişlerimizi verdik bir güzel :1: çaycı sınav salonundan çıkınca çizmeye başlayın dendi çaycı imgesel konumuzdu yani, dokuz eylül üniversitesininde eleme sınavında 50*70 ebadında canlı modelden karakalem çiziliyor, imgesel konusu ise otobüs durağında bekleyen insanlar ve otobüs camından bakan insanlardı ebad 50*70 ti yine... imgesel daha çok zorluyor canım o yüzden özellikle imgesel olarak figür çizimleri yapmaya çalış bir çok kişi imgeselden kaybediyor

ben de trakya üniversitesinin sınavlarına girmek istiyorum ama imgeselim kötü malesef
şimdi kursa gideceğim eve gelince çizimlerimi eklerim yorum yaparsanız çok iyi olur:)

tamam canım çizemlerine bakarız bizim okulun imgesel konuları hakkındada sana bilgi veririm bizden sonraki yılın sınavlarında davulcu ve folklör oynayan ekip çizdirmişler, en son sınavında imgeselini öğrenip sana bilgi veririm, canlı model çalışmasında desenin kıyafetlerinden çok anatomisine dikkat ediyorlar dizdeki kemiğin belirginliği gibi, zaten model kısacık bir şortla ve askılı badiyle oturuyor, ben okuldada arıştırıp yine sana bilgiler veririm canım :71:

tamam canım çizemlerine bakarız bizim okulun imgesel konuları hakkındada sana bilgi veririm bizden sonraki yılın sınavlarında davulcu ve folklör oynayan ekip çizdirmişler, en son sınavında imgeselini öğrenip sana bilgi veririm, canlı model çalışmasında desenin kıyafetlerinden çok anatomisine dikkat ediyorlar dizdeki kemiğin belirginliği gibi, zaten model kısacık bir şortla ve askılı badiyle oturuyor, ben okuldada arıştırıp yine sana bilgiler veririm canım :71:

çok teşekkür ederim:16:
umarım yine şortlu bi model olur
kumaşı gölgelemek çok zaman alıyor
inşallah erken bi tarihte yapar sınavı
ben sınav tarihlerine göre ilk açıklayanlara girmeyi düşünüyorum bakalım hangisi önce açıklayacak:)

Son düzenleme:
Back