ayyyyyyy çok mutluyum buraya da yazayım bari dedim :)
artık nodülüm yok,kan değerlerim yükselmiş,açlık şekerim normal artı uzun süre aç kalınca da fenalaşmıyorum.tiroidle ilgili bir değer olan tsh da normal aralıkta çıktı.
bir kaç bişey kaldı bakalım onları da halledecem.
bi de saçlarım eskisi gibi dökülmüyo :)
ayyyyyyy çok mutluyum buraya da yazayım bari dedim :)
artık nodülüm yok,kan değerlerim yükselmiş,açlık şekerim normal artı uzun süre aç kalınca da fenalaşmıyorum.tiroidle ilgili bir değer olan tsh da normal aralıkta çıktı.
bir kaç bişey kaldı bakalım onları da halledecem.
bi de saçlarım eskisi gibi dökülmüyo :)
Bahsettiğiniz bu yataklardan buraya da açıldı.choyang termal masaj yatakları ücretsiz tanıtım yapıyor.sabahın köründe sıraya girip seans sırası alıyorlarmış.o kadar kalabalık ki ben yatamadım o yataklara.konuşulanlar ise mucize gibi.hatta bir aleti daha varmış,üstüne oturunca miyomları kistleri patlatıyormuş,kısırlığı bile yok ediyormuş.bebek sahibi olabiliniyormuş...bilginize...yorumlarınızı bekliyorum.olumlu olursa ben de sabah ezanında kalkıp gidicem ve sıra alcam
evet bu yatak zayıflatıyor.benda hala gidiyorum.biraz vücudum sıkılaştı bazılarıda diyor 8 kilo verdim diye,ama aç karnına gitmek lazım zayıflamak için bide eve gider gitmez hemen yemek yemeyecekmişiz 1-2 saat sonraymış.
CHOYANG DAKİ YATAKDA GÜNEY KOREDEN GELİYOR.BENİM KABIZLIK VE EGZAMAM GEÇTİ YÜZÜMDE KILCAL DAMAR VARDI BİRAZ ODA GİTTİ HATTA BENLER BİLE YAVAŞ YAVAŞ KÜÇÜLÜYOR.sositososito
canım benim başlığı yeni gördüm şifa bulduğuna çok çok sevindim ama ne varki düzeldim diye aslında bırakmamak lazım yani bu yatağı koreliler yattığın yerden spor olarak kabul ediyorlarmışorda en fakir insanın evinde bile varmış çok değerli bir yatak merkezi sinir sistemi omuilikten geçiyor biliyorsun e bu yatakta direk omur iliğe masaj yaptığı için bütün hastalıklara iyi geliyor ben ve babam 3 ay sürekli hergün gidip yattık bayada işe yaradığını görünce babam 4.500 tl eve aldık birtane o zaman kampanya yapmışlardı 1000 tl lik sauna yatak alana bedavaydı anlıycan hen yatak hem sauna almış olduk oda yeşim taşlı süper bişey bu yatakta 40dk yatmak 1 saat koşmayla aynı kan dolaşımını yapıyor ben onunla kadın hastalıklarımı yendim tek kelimeyle harika bir buluş ne diyim
Sen ne zamandır gidiyorsun tatlım ...
Evet bebek sahibi olmak isteyip de olamayanlara mucize gibi iyi geliyormuş valla.
Benim gittiğim yerde söylediler .42 kişi bu yolla hamile kalmış.
Sbahın köründe gidersen çok kalabalık olur.
Ben öğlen 2de gidiyorum.
Her halukarda 80 dakika felan bekliyorsun ama .Beklerken de ordaki sandalyelere oturup semineri dinleyebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?