Yeşilçay Kilo Verdiriyor mu ?

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
Arkadaslar yeşilçay içipte gercekten kilo veren ya da daha fit bir vücuda sahip olanlar varmı aranızda..
ben bi ara çok tükettim özelikkle ac karnına sanki faydası oluyor yoksa pskolojik olarak mı yorumlarınızı bekliyorum...

bende içmeye başladım işe yararsa tekrar yazarım arkadaşlar.

ben yeşil çayın zayıflatıcağına değilde vücudunuzu zinde tutup metabolizmanıza iyi geliceğini düşünüorum nacizane fikrim

Bnde yeni başladm içmeye ama sallama yeşil çay içiorm zararı olurmu merak ediorm bilgisi olan varmı?

Bnde yeni başladm içmeye ama sallama yeşil çay içiorm zararı olurmu merak ediorm bilgisi olan varmı?

Bende Poşet Çay İçiyorum..Zararını Olacağını Düşünmüyorum...Bir Süredir İçiyorum Ve Çok Tüketiyorum..Özellikle de Doğadan Yada Doğuş

Yaklaşık 3 senedir içiyorum ben yeşil çayı.. Bencede metabolizmayı hızlandırıyor bu yüzden vücudun zinde oluyor, kendini enerjik hissediyorsun.. Zayıflama konusuna gelince beslenme biçimiyle de alakalı mutlaka yararı var yeşil çayın ama zayıflatıyo diye de yediklerimize dikkat etmezssek faydasını göremeyiz bence...

bağırsakları çalıştırıyor canım ama tabi çok yiyip yeşil çayla zayıflıycam dersen o hikaye....öyle bir mucize olsa bukadar zayıflama ilacı piyasada olmazdı neden bukadar ilaç fayda etmiyor çünkü tek başına faydası yok kolay gelsin...

yeşil çay metebolizmayı hızlandırıyor vede dietin hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor ben hergün içiyorum

ben hipotroidi hastasıyım.
normalde zayıfım ama dikkat etmesem anında kilo alıyorum.
çünkü hipotroidi hastalarının metabolizmaları fazla çalışmadığı için kilo almaya müsaitler.
yeşil çay aldım ama kullanamadım.damak tadından olsa gerek.içemedim.
gerçekten metabolizmayı çalıştırıyorsa içerim.
bal ya da başka birşey katılıyor mu?içebilmek adına.
sevgiler hepinize...

canım metebolizmayı hızlandırıyor bildiğim kadarıyla ballada kullanılıyor ben sade içiyorum ama gerçekten faydası görüyorum eğerki miden almıyorsa yeşil çayı(tane olanını)poşet olanından al yaseminlisi var karanfillisi falan var genelde liptonda çok çeşit var

ben doğadanın ginkgolu yeşil çayına bayılıyorum. yeşil çayın buruk tadını yok ediyor ve kedinden şekerli gibi çok hoş bi tadı var

2006 dan beri tüketiyorum yeşil çayı.kesinlikle çok faydalı.anti-aging özelliği var yaşlanma karşıtı yani.ayrıca vücut sıkılaştırmasında ve de metobolizmayı hızlandırmada etkili.bi yerde yemeklerden aldığımız yağın %35 ini falan vücut tarafından kullanılmadan elimine ettiği yazıyordu..için yani faydası yazmakla bitmez..ancak ancak çok fazla yiyip yeşil çaydan medet umarsanız daha çok beklersiniz:icecream:

Arkadaşlar selam, yeşil çay kullananlara bir sorum olacak. Yeşil çay içtiğim an tuvaletim geliyor normal mi? Sizde de bu etki oluyor mu? İnek gibi hissediyorum yeşil çay içince kendimi :roflol:

Arkadaşlar selam, yeşil çay kullananlara bir sorum olacak. Yeşil çay içtiğim an tuvaletim geliyor normal mi? Sizde de bu etki oluyor mu? İnek gibi hissediyorum yeşil çay içince kendimi :roflol:

evet cnm yeşilçayı çok tukettiğim günler tuvalete dah fazla cıkıyorum hemen mi dersen hemen olmasa da 10 15dk sonra mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…