- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
bende sigara kullanmıyorum hiçte heves felan edip denemedim ve kokusundanda tiksiniyorum umarım herkes bu illetten bir an önce kurtulur...[/QUOT
hoşgeldin sende o zamana.s.şükür bir gelen oldu:Saruboceq:topraaaak bak sigara kullanmayan bir arkadaş daha:dance:
bende sigara kullanmıyorum hiçte heves felan edip denemedim ve kokusundanda tiksiniyorum umarım herkes bu illetten bir an önce kurtulur...[/QUOT
hoşgeldin sende o zamana.s.şükür bir gelen oldu:Saruboceq:topraaaak bak sigara kullanmayan bir arkadaş daha:dance:
çok sevindim derincim bir kişi gelebildi kulübümüze çok şükür
hoşgeldin kulübümüze coollolita a.s.
derincim ömürsün canım :1hug:ne çok sevindik birisi gelince al benden de o kadar a.s.
zor bulununca insan seviniyor tabi!sositososito
maalesef eşim sigara içiyor.ben kokusuna bile dayanamıyorum
nasıl kurtulur bu illetten eşimÇok üzgünüm çoookbırakmasını çok istiyorum ama pek ümidim yok:çok üzgünüm:
haklısın canım sana canı gönülden katılıyorum
bence eşim kendini zorlamak istemiyor.iradesi güçlü sayılmaz ama gerçekten bırakmayı istese yapabilir.çocuklara kötü örnek çok doğru.üstelik biz dumandanda etkileniyoruz
inşallah sigarayı bıraktığı günü görürüm canım tabii yakın zamandaa.s
sigaradan nefret ediyorum. insanın kendine bile bile bu kötülüğü yapmasına da çok üzülüyorum. bu konuyu açan arkadaşımızı da tebrik ederim. çok yerinde bir karar olmuş. umarım bırakmak isteyip sonuca ulaşamayan bütün arkadaşlar bir an önce bu düşmandan kurtulurlar. ben eşimi vazgeçirdim. evlendiğimiz gün bıraktı sigarayı 3 senedir ağzınasürmedi. darısı başınıza.
öncee kararlı olmalısın canım!a.sHerkese selam... Çok denememe rağmen sigarayı bırakamıyorum... Şimdi neti karıştırırken sigarator diye bir şey buldum alıp kullanan bırakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?