Yeşilay'cılar Kulübü

zor bulununca insan seviniyor tabi!sositososito

evet canım haklısın zor bulunca çok sevindik :roflol:
acı ama gerçek maalesef sitede sigara içmeyenler çok az herhalde sen ve ben başı çekyoruz da devamını da bir getirseler ve o pis şeyden herkes kurtulsa :1hug:

merhaba hanımlar bende sizdenim:lepi:
bugüne kadar ağzıma sigara yada alkol değirmedim.hiç hevesde etmedim.çok şükür o kadar bilincim vardı hep.
birde aile çok önemli .benim ailemde kimse sigara kullanmıyordu.etrafımda pek sigara alkol kullanan yoktu.bende yakınımda görmediğim için hiç özenmedim:sm_confused:

maalesef eşim sigara içiyor.ben kokusuna bile dayanamıyorum
nasıl kurtulur bu illetten eşimÇok üzgünüm çoookbırakmasını çok istiyorum ama pek ümidim yok:çok üzgünüm:

maalesef eşim sigara içiyor.ben kokusuna bile dayanamıyorum
nasıl kurtulur bu illetten eşimÇok üzgünüm çoookbırakmasını çok istiyorum ama pek ümidim yok:çok üzgünüm:

merhaba mihribana.s.tek kurtuluş yolu eşinin sigarayı gerçekten bırakmayı istemesi lazıma.sistemiyorsa bu iş olmaz tamamen irade meselesi.benim eşim tam tiryaki idi :1shok:sigara içmeyince hiçbirşeye konsantre olamıyordu:1no2: üstelik eşim üniversitede ders veriyor ama istedi ve bıraktı hemde benden öncea.sbenim için tamamen keyifti sigara eşim kadar içmiyordum ama şöyle bir yorgunluk kahvesi yanında da sigara süper geliyordu ve ben eşimden daha zor bıraktım:çok üzgünüm:sinir krizi geliyordu bana ve kendimi uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyordum kendimden utandım ve hiçbir şey benim irademden daha güçlü olamaz dedim bıraktım:lepi:işte böyle bırakacağına inanır ve istersen olur yoksa ne yapsan boş arkadaşım:1no2: umarım eşin en kısa zamanda bırakır en azından çocuklara kötü örnek olmamak için...

haklısın canım sana canı gönülden katılıyorum
bence eşim kendini zorlamak istemiyor.iradesi güçlü sayılmaz ama gerçekten bırakmayı istese yapabilir.çocuklara kötü örnek çok doğru.üstelik biz dumandanda etkileniyoruz
inşallah sigarayı bıraktığı günü görürüm canım tabii yakın zamandaa.s

çocukların ve senin yanında içmesin!:1shok:balkona falan çıksın evde içmesine izin verme:1no2:

sigaradan nefret ediyorum. insanın kendine bile bile bu kötülüğü yapmasına da çok üzülüyorum. bu konuyu açan arkadaşımızı da tebrik ederim. çok yerinde bir karar olmuş. umarım bırakmak isteyip sonuca ulaşamayan bütün arkadaşlar bir an önce bu düşmandan kurtulurlar. ben eşimi vazgeçirdim. evlendiğimiz gün bıraktı sigarayı 3 senedir ağzınasürmedi. darısı başınıza.

teşekkürler ilgin için hoşgeldina.s.eşini de tebrik ederima.ssana gerçekten değer veriyormuşa.s çünkü zordur bırakmak ama bıraktığın zamanki rahatlığa değer :hooray:görüşmek üzere sevgilerimle...

yine mi kimseler uğramıyor buraya?....:a015:kınıyorum siziyasakkelime yapılır mı bizim gibi gelişmiş bir ülkede sositosositoçok ayıp bırakın artık arkadaşlar:dilcikar:

tebrik ederim :hooray:umarım bir daha ağzına sürmezsin ilk günler zor geçer ama dayan!...

Herkese selam... Çok denememe rağmen sigarayı bırakamıyorum... Şimdi neti karıştırırken sigarator diye bir şey buldum alıp kullanan bırakan var mı?

Herkese selam... Çok denememe rağmen sigarayı bırakamıyorum... Şimdi neti karıştırırken sigarator diye bir şey buldum alıp kullanan bırakan var mı?
öncee kararlı olmalısın canım!a.s
bence bunlarr bahanesii eğer gerçekten istersenn oluyooo!!
sıkman lazım sadece dişini birkaç hafta!
şahsen ben bıraktımm ama kolay da olmuyoorr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…