Yeşilay'cılar Kulübü

ya bu bolumu bulduğuma çok sevındım
bız aılecek yesılaycıyız bu yasa kadar ne sıgara ne içkı kullanmadık
cocuklarımızıda boyle yetıstırıyoruz oylekı 6 yasındakı oglum gelen mısafırlerın sıgaralarını caktırmadan kırıp cope atıyormuş sıgaralar ortadan kaybolunca anladık goruselım

Canı sigara isteyenler bu sayfayı açıp baksalar keşke. Oğlum videoyu gönderemiyormuş ama kendi sitesine koymuş arkadaşları ulaşsın diye.

ya bu bolumu bulduğuma çok sevındım
bız aılecek yesılaycıyız bu yasa kadar ne sıgara ne içkı kullanmadık
cocuklarımızıda boyle yetıstırıyoruz oylekı 6 yasındakı oglum gelen mısafırlerın sıgaralarını caktırmadan kırıp cope atıyormuş sıgaralar ortadan kaybolunca anladık goruselım

Mıhrımah ne guzel keske bızde aılecek yesılaycı olabılsek ama annem ve babam ıcıoo :(
arada erkek kardesımde kacamak yapıo onları cok uyarıyorum ama nafıle kendı bıldıklerını okuolar yıne :1no2:

Canı sigara isteyenler bu sayfayı açıp baksalar keşke. Oğlum videoyu gönderemiyormuş ama kendi sitesine koymuş arkadaşları ulaşsın diye.

canım canı sıgara ısteyenler bu fana asla gırmezlerr a.s
karsılarına cıkacak seylerı bılıolar ve gırmekten cekınıolarrrr a.s

cocugunun sımdıden sıgaradan nefret etmesı ne gusel bısı senı kutlarım a.s

barıştık bilem Şeniz Şeniz

hadi ben kaçtım geyiğe çevirmiyim topiğini

bu arada ben de yeşilaycıyım kesinlikle sigaradan nefret ediyorum !!

barıştık bilem Şeniz Şeniz

hadi ben kaçtım geyiğe çevirmiyim topiğini

bu arada ben de yeşilaycıyım kesinlikle sigaradan nefret ediyorum !!

hım yesıl aycı aoldugun ıcın topıcte durabıılırsın
ama topıgı geyıge cevırmeye geLınce bu topıcte geyıge asla yer verılmeyecek cunku geyıklık bı yer deıl duyarlılıgın ıcın saol :asigim:

Allaha sukur sigara aliskanligi olmayan biriyim.sigara icen arkadaslar once kendinizi sonrada cocuklarinizi ve sevdiklerinizi dusunerek vaz gecin bu illetten.
4qzvk75.jpg

hala sigara mı içiyorsunuz??

Marlboro reklamlarında oynayan David Mc Lean 1995’te akciğer kanserinden ölmüştür.

Bir diğer Marlboro reklamlarında oynayan Wayne Mc Laren 1992 yılında 51 yaşında akciğer kanserinden ölmüştür.

İlk olarak 50’li yıllarda Chester Field reklâmlarında oynayan, daha sonra da bunu devam ettiren Janet Sackman akciğer kanseri olmuştu. Akciğerinin bir kısmıyla, sesini kaybetmişti.

Bu şahıs diğerleri gibi sigara içmeyip sadece reklâmlarda ağzına alıyordu.

1981–87 yılları arasında Winston reklâmlarında başrol oynayan David Goerlitz 35 yaşında felç oldu. Ayrıca tatma duygusunu da kaybetti.

Camel sigaralarının reklâmında yer alan Will Thornbury, 1992 yılında 56 yaşında kanserden öldü.

Marlboro reklâmlarında oynayan bir diğer kovboy David Millar Jr, 1987 yılında sigara kullanmaktan kaynaklanan anfizem hastalığından öldü.

Not: Sigaranın zararları bıraktıktan 15 yıl sonra da ortaya çıkabilir.

Deryalı gene harika şeyler bulmuşsun Seyranınkilere ne dersin.İyiki bırakmışım.
İyiki bırakmışım.İyiki bırakmışım.

Sigara içmiyorum.İşyerindeki sigara içenlere ve çocukların yanında sigara içenlere sinir oluyorum.Sigara içmeyenler azınlıkta kaldığımız için kimsa bizi takmıyor Çok üzgünüm çoook

Sevgili Deryalı;Ben de 19 yıl içtikten sonra boırkabilen nadir insanlardan biriyim.Ama ben içerken asla bencil değildim.Çocuğun olduğu ortamda içmezdim.İçmemde sakınca var mı diye sormadan kimsenin evinde içmedim.Ama şimdi insanlar çok bencil!...Bırakın sizin çocuğunuzu kendi çocuklarını bile düşünmüyorlar.Az kaldı herkese güzellikle anlatmaya çalışıyorum evimde sigara içmeyin diye anlatamıyorum.Çocuklarım her sigaradan sonra öksürüyorlar.Ben de aynı.Yani çok dertliyim.Artık kesin tavrımı koyacağım.Bana beni sevdiğiniz için geliyorsanız sigara ile benim aramda tercih yapmak zorundasınız.Eğer hala sigara diyorsanız benim dostum değilsiniz.Bu tavrı sergilemem çok yakın.Bekleyin bakın yakında neler anlatacağım.
[youtube]qwXvXY4KcZo[/youtube]
[youtube]iHpYKY7J428[/youtube]
[youtube]OSmP42qZRYI[/youtube]
[youtube]GwCUthzl3MU[/youtube]

Saydım tam 11 kişiyiz.Yani azınlıktayız.Deryalı ben bile geç kalmışım üye olmak için.İmzama sayfanın adresini koyacağım.Daha çok üye olmalı.Gayret tanıtımımızı yapalım.

Kızlar bu forumda yeniyim ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Çoooook teşekkürler hepinizede. Mail listemi hazırlıyorum bunları arkadaşlarıma ve babama ve kardeşime göndermek için. Umarım azıcıkda olsa etkilenirler benneyaptımki

Tekrar teşekkürler a.s.a.s.a.s.

Back