- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
sigarayı babam bıraktı ama malesef annem hala içiyor hemde 16 yaşından beri. onu bencillikle suçluyorum. nasıl bile bile kendini öldürebilir ki!! çocuklarının onlara ihtiyacı varken nasıl böyle bir düşüncesizlik yapıyorlar aklım almıyor hiçbirini!! İlerde doğacak torunlarıyla vakit geçirmek istemiyorlar mı ya da bizlerle!! Bence sigara içen ya da herhangi kötü alışkanlığı olan kişiler asla ve asla çocuklarını sevmiyor!
SİGARA İÇENLER SADECE KENDİLERİNE ZARAR VERMİYOR!
bu kulübe pek yazan olmuyor ne yazık ki sigara tüketimi son yasaktan sonra azalacağına iyice arttı kitap fuarının çıkış kapısında sigara için konan ayaklı küllüğün içi öylesine izmarit doluydu ki midem bulandı
dün akşam bir misafirim geldi balkonda sigara içti ve nasılsa tüm içtiği sigara odanın içine doldu bolca oda spreyi sıktım sabaha dek havalandırdım iğrenç ötesi bir koku bunu içen insan sonra nasıl titizlikten bahseder sigara içen bir kadın bu iğrenç kokuyla nasıl ben temizim diyebilir hayret ediyorum hem kendisi hem evi ne pis kokar
ben daha önce böyle miydim diye kendimden utandım
temizi pisi geçtik birde rabbimin verdiği vücuda eziyet ediyorlar
yazık çok yazık ama anlayan yok işte
derincim ne mutlu sana çocuğunda böyle bir annesi oldu diye gurur duyacak anneciğinle de birbirinize yardımcı olmuşsunuz ne güzel ne güzel insanın ciğerlerini temiz hissetmesi inşallah bir daha o pis şeyi ağzımıza almayızbende kullanıyordum ve üç ay önce bıraktıma.sçocuğuma kötü örnek oluyordum ve ona içtikten sonra sarılmak istemiyordum baktımki sigaraları çantamdan bulup ağzına sokuyor iyice kötü hissettim:çok üzgünüm:sonra uyuşturucu bağımlılarından ne farkım var diye düşündüm kendimden daha çok utandım bağımlı olmak bana göre değil herşey irademe bağlı diyerek bıraktım zor oldu başlarda sinir yaptı:1shok:şimdi evimde hiç koku yok evin içinde içilmese bile üstümüze siniyor kokusu:1no2:üstelik otuz sene içmiş olan annemle beraber bıraktık o olmasaydı çok zordu canım benim:1hug:eşimde artık kullanmıyor oksijeni ciğerlerimize çekiyoruz olduğu gibi:teytey:
bence bırakan yok derincim çünkü bu irade meselesi sigarayı bırakmak demek yeni bir hayata merhaba demek ah bir bilseler nasıl bir hayat onları bekliyor değil bırakamam demek anında atarlardı sigarayı hayatlarındanson zamanlarda sigara bırakan yok galiba yada kullanan yok arkadaşlar:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?