yeşil renkli ipek şagi halı arıyorum!

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
bayanlar benim salon oturma grubum fıstık yeşili spor bir model. halımı ipek şagi istiyorum ancak yeşil renkte maalesef pek seçenek yok. merinosta felan var ama renkleri çok koyu ve desenlerini beğenmedim. bahariye halıda istediğim tarzda bir halı buldum ancak bahariye halının kalitesini bilemiyorum. aranızda bahariye halı kullanan var mı?

bahariyenin 5 çesit shaggysi var acaba hangisi beğendiğiniz ona göre yorum yapacağım

hadi ya ben sadece ipek şagi diye sorunca onu gösterdiler. ama hangi çeşit olduğunu bilmiyorum. websitesinden baktım ama benim beğendiğim halı modelini göremedim. şöyle size halının ipliğini tarif edeyim belki tahmin edersiniz. ince yumuşak ve parlak iplikleri vardı. ve tek bir çeşit iplik kullanılmıştı. bazı halılarda kalın iplikler de oluyor ya öyle çeşitli değildi. fiyatına da 280 dedi. açıkcası biraz fazla geldi ama ben markaya kesin güvenebilsem modelini beğendiğim için almayı düşünüyorum. ama içim rahat değil o kadar para verip de kalitesiz bir halı almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…