- 18 Aralık 2009
- 5.929
- 5.852
-
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
Baba olmadan yeşil pasaport alamaz,beraber gitmeleri lazım.Kızlar merhaba önemli bir konuyla yazmak durumundayım ablam eşinden ayrı baba memur anne özel sektörde. Malesef baba çok ilgisiz çocuğu görmüyor yok sayıyor yeğenim 14 yaşında. Çocuğun yeşil pasaport hakkı var babadan dolayı velayette ablamda bu durumda yeşil pasaporta başvurabilir mi?
Adam çocuğu 2 yaşından beri görmüyor.. Görmek istemiyor nafakada otomatik yatıyor o kadar. Muvafakattame gerekiyorsa hayatta vermez.. Alabilir mi sizce babasız
Şimdi yaş sınırı getirildi 25 olması lazım,kızımdada aynı oldu 25 yaşı bitince hakkını kaybetti.Benim yesil pasaport hakkim küçükken babamdan dolayi vardi, ama o zaman herkese cikan birsey değildi şartlari daha agirdi, simdi nasıl bilmiyorum. Pasaport sahibi babam oldugu icin ve ben 18'den kucuk oldugum icin babam basvurabilmisti sadece.
Benim aldigim zamanda yaş sınırı yoktu sanki (kiz cocuklarina bircok konuda yas siniri yoktu zaten) emin degilim ama evlenince hakkimi kaybetmistim zaten, o zamanda eşimden cikardim, hatta eşim kurumdan bir yazi vs birseyler aldi sanirim, birlikte basvurmustuk cunku.Şimdi yaş sınırı getirildi 25 olması lazım,kızımdada aynı oldu 25 yaşı bitince hakkını kaybetti.
Önceden öyleymiş sonradan yaş sınırı gelmiş,kızım bekardı o zaman yaş dolunca iade edip normal pasaport almıştı.Benim aldigim zamanda yaş sınırı yoktu sanki (kiz cocuklarina bircok konuda yas siniri yoktu zaten) emin degilim ama evlenince hakkimi kaybetmistim zaten, o zamanda eşimden cikardim, hatta eşim kurumdan bir yazi vs birseyler aldi sanirim, birlikte basvurmustuk cunku.
Konu sahibi kusura bakma ne olur aklima hic bu gelmemisti bende merak ettim bebegim olacak hamileyim esimden ayrilmayi dusunuyorum bebek dogar dogmaz ayriliriz muhtemelen hayirlisi diyeyim yinede. Bebege hemen cikarabilirmi yesil pasaportu acaba.
Alabilir, arkadaşım aldi bebegineKonu sahibi kusura bakma ne olur aklima hic bu gelmemisti bende merak ettim bebegim olacak hamileyim esimden ayrilmayi dusunuyorum bebek dogar dogmaz ayriliriz muhtemelen hayirlisi diyeyim yinede. Bebege hemen cikarabilirmi yesil pasaportu acaba.
Baba müracaat edecek birlikte gidip alacaklar çünkü çocuk hem baba üstünden alacak pasaportu hemde reşit değil zaten pasaport almak için babanın iş yerinden evrak alması gerekiyor.Kızlar merhaba önemli bir konuyla yazmak durumundayım ablam eşinden ayrı baba memur anne özel sektörde. Malesef baba çok ilgisiz çocuğu görmüyor yok sayıyor yeğenim 14 yaşında. Çocuğun yeşil pasaport hakkı var babadan dolayı velayette ablamda bu durumda yeşil pasaporta başvurabilir mi?
Adam çocuğu 2 yaşından beri görmüyor.. Görmek istemiyor nafakada otomatik yatıyor o kadar. Muvafakattame gerekiyorsa hayatta vermez.. Alabilir mi sizce babasız
Maalesef hayatta adam kendi gidip almaz çocuğunu görmüyor bile üzüldük bu duruma keşke onsuz da alınabilseydi hak olaraküzüldüm teşekkür ederiz
Bi memur icin onun adina belgeyi is yeri baskasina vermez mümkün değil böyle bir şey ki is yerine de kendi muracaat etmesi gerekiyor form vs dolduruyor, sonra personel belge hazir diye o kisiyi ariyor gidip aliyor vs vsŞöyle yapsanız madem memur, adamın işyerine sorsanız orda çalıştığna dair belge verseler?
Babayla farklı şehirdeler malesefŞöyle yapsanız madem memur, adamın işyerine sorsanız orda çalıştığna dair belge verseler?