Kontakt Lens Yeşil lens için yardım, lütfen:/

livrussell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
21
0
Merhaba kızlaar... Ben yeniden lens almak istiyorum. İlk lensim b&l/light green idi. Çok rahatsız olmuştum o lenslerden.
Şimdi de doğal duran 3 aylık yeşil lens arayışındayım. Esmerim, kahverengi(fakat gölgeli) saçlarım var. Ne dersiniz, ne tavsiye edersiniz?? :KK54:

eğer göz çapın musaıtse solocita tavsıye ederım . ben kullandım. cok guzel ve doğal duruyor ..
burda makıneden kaynaklanan bır bulanıklık mevcut.

$Fotoğraf0466.jpg

$Fotoğraf0446.jpg

eğer göz çapın musaıtse solocita tavsıye ederım . ben kullandım. cok guzel ve doğal duruyor ..
burda makıneden kaynaklanan bır bulanıklık mevcut.

Eki Görüntüle 217591

Eki Görüntüle 217592

Tortellini,bu charme meller çok güzel:nazar:sarımsı elamsı tonda galiba,nc ve cor mel kullanıyorum,charme mel daha bir yeşilimsi diye biliyorum,gerçekte de bu tonda mı,bu hangi seri charme mel yani son kullanma tarihi ne canım

Tortellini,bu charme meller çok güzel:nazar:sarımsı elamsı tonda galiba,nc ve cor mel kullanıyorum,charme mel daha bir yeşilimsi diye biliyorum,gerçekte de bu tonda mı,bu hangi seri charme mel yani son kullanma tarihi ne canım

h.mel yazmısım yalnıslıkla , chram mel evet bunlar . gecen sene ağustos ayında aldım yıllık lens bu ağustos ayında tarıhı dolmus olucak. bende harıl harıl lens arıyorum ama hem doğal duran hem benım göz çapıma uygun lens daha bulamadım.
solocita gercekten cok doğal duruyor bende lensler kayma yapmasına rağmen birçok insan lens oldugunu anlayamıyor.
Ton olarak şöyle dıyım göz kalemine hatta gıydıgın renge gore daha belırgın olabılıyor. zaten resımde de fark edıyor yesıl kalemle daha koyu dolgun duruyor, sıyahla daha farklı bır renk oluyor.

X