Kontakt Lens Yeşil lens arıyorum :(

livrussell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
21
0
Kızlar yardım edin Koyu kahverengi gözlerime doğal duran yeşil lens bulamıyorum. Yaşım gereği (17), göz numaramın 6 ayda bir değişmesi sorunu yüzünden yıllık lens alamıyorum. Daha önce bir kez b&l light green kullandım ama o kadar rahatsızlık verici bir lensti ki... Daha doğal, acıtmayan, batmayan bir lens arıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var

Soloticayı öneririm yıllık lens olarak. Yeşil için de mel rengine bakabilirsin. Üç serisi vardır Hidrocharm (Kalın hareli),Natural Colors(İnce hareli) ve Hidrocor (Haresiz) Solotica topiğinde kullananların fotoğraflarını bulabilirsin. Ben Hidocharm Mel kullanıyorum. Gözlerim orta ve koyu kahve arası bir renk. Çok doğal ve konforlu. Oldukça memnunum.

Katılıyorum benim gözlerim de koyu kahve charm mel kullanıyorum.çok memnunum.
yeni tanıştığım insanlar kendi gözüm zannediyor

3 aylık lens istiyorum çünkü göz numaram sürekli büyüyor, paramın çöpe gitmesini istemem açıkçası. Başka öneriniz var mı?

b&l la ömrünü çürütme
solotica mel veya esmeralda al keyfine bak

ben suan solotica esmeralda kullanıyorum renk olarak koyu. birdahakine hıdrocor mel alıcam cok hosuma gitti. daha acık bir yeşil ve doğal. ama arkadasların dediği gibi yıllık lens.
b&l en son kullanacagım lenstır heralde. solüsyonu bile gözümü mahfetti.

bu nasıl canım?

Solotica Hidrocharme Mel :)

Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…