Yeşil kokusuz akıntı

İdrar yolu enfeksiyonu na yatkinligin var belli ki çünkü zaman zaman oluyor diyorsun. Akıntı şeffaf olmalı iltihap var sende normal bir durum değil yani idrar yolu enfeksiyonunda her zaman yanma ağrı koyu renk idrar görülmeyebilir bı jinekologa gidip idrar tahlili ve kültürü yaptırın . Şu an idrar yolu enfeksiyonundan kıvrım kıvrım kıvranan biri olarak yazıyorum ayda iki kez kronik bir rahatsizligim sebebiyle vücudum enfeksiyonlara açık lütfen önemseyen dr.a gorunun

Evet abla bazen beyaz geliyor sonra yeşile dönüyor sonra tekrar beyaz oluyor. Daha önceden baya kokuluydu ama rengini hatırlamıyorum. Şimdi yeşil ve kokusuz yanma da yok. Sadece sol kasığım ve kalçam biraz ağrıyor

Soğuk almışsın sıcak su torbası ile uyu dinlen bugün

Hamilelik beni korkutuyor hala emin olamıyorum abla
tatlım merak etme hamile değilsin test yaptırmışsın, ayrıca o ilişkiden sonra regli oldun mu? boşalma oldumu, eğer boşalma olduysada spermler dış ortamda çok fazla canlı kalamaz zaten ve o dönemde yumurtlama döneminde olman lazım gebelik için bir sürü ayrıntı var yani gebelik olamaz

İlişki 4 kasımda oldu. 4 kasım da reglmin bitim günüydü. 29 ekimde reglm başladı 4 kasımda bitti Boşalma olmadı sadece temas oldu. Ardından 25 kasımda geldi kanamam 5. Günün akşamı 29 kasımda bitti ama sanki çok az geldi ve ağrım olmadı. Sonra reglden 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı sonra 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı 4 aralıkta tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı. En son 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Yorumlar mısın ablam

Canim hamile deilsin net eminim bendede kokusuz oluyo yeşilde sarida.bide sende ihtimal yok kesinlikle adet olmussun beta baktirmissin yok yani bu kadar takintili olma

canım regli olmuşsun zaten az gelmesi mevsim geçişlerinde veya stresten olabilir, 2 testlerin negatif
canım hamile değilsin rahat ol az gelmesi stresten yada mevsimsel olabilir, boşalma olmadıysa vajina içine sperm girmediyse zaten gebelikten söz etmek mümkün değildir, ayrıca testlerinde negatif rahatla artık :)

Haklısın ablam. Doktora gittim ama ilişki yaşadığımı söylemedim. Ultrason ike baktı yumurtalıkların temiz bişi yok dedi. Gebe olsaydım eğer yumurtalıklarda görünürdü dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…