- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Sevilkaraman
evet canım kokuluydu benimki ve kaşıntım vardıSağol ablam peki kokusuz olması normal mi ? Sizin kokulu muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kokuluydu benimki ve kaşıntım vardıSağol ablam peki kokusuz olması normal mi ? Sizin kokulu muydu?
Benim koku yok,başta koku baya oluyordu ama şimdi koku yokevet canım kokuluydu benimki ve kaşıntım vardı
canım sen git bir doktora hmen önlem olsun zaten en fazla kan alır ve karından ultrasonla bakar evli olmadığın için başka birşey yapmaz, sağlık şakaya gelmez.Benim koku yok,başta koku baya oluyordu ama şimdi koku yok
Randevuyu aldım ablam saat 2de etken geldim biraz. Stresliyimcanım sen git bir doktora hmen önlem olsun zaten en fazla kan alır ve karından ultrasonla bakar evli olmadığın için başka birşey yapmaz, sağlık şakaya gelmez.
Evet abla bazen beyaz geliyor sonra yeşile dönüyor sonra tekrar beyaz oluyor. Daha önceden baya kokuluydu ama rengini hatırlamıyorum. Şimdi yeşil ve kokusuz yanma da yok. Sadece sol kasığım ve kalçam biraz ağrıyorİdrar yolu enfeksiyonu na yatkinligin var belli ki çünkü zaman zaman oluyor diyorsun. Akıntı şeffaf olmalı iltihap var sende normal bir durum değil yani idrar yolu enfeksiyonunda her zaman yanma ağrı koyu renk idrar görülmeyebilir bı jinekologa gidip idrar tahlili ve kültürü yaptırın . Şu an idrar yolu enfeksiyonundan kıvrım kıvrım kıvranan biri olarak yazıyorum ayda iki kez kronik bir rahatsizligim sebebiyle vücudum enfeksiyonlara açık lütfen önemseyen dr.a gorunun
stres yapacak birşey yok canım merak etme 5 dk bile almaz muayene olmanRandevuyu aldım ablam saat 2de etken geldim biraz. Stresliyim![]()
Hamilelik beni korkutuyor hala emin olamıyorum ablastres yapacak birşey yok canım merak etme 5 dk bile almaz muayene olman
Soğuk almışsın sıcak su torbası ile uyu dinlen bugünEvet abla bazen beyaz geliyor sonra yeşile dönüyor sonra tekrar beyaz oluyor. Daha önceden baya kokuluydu ama rengini hatırlamıyorum. Şimdi yeşil ve kokusuz yanma da yok. Sadece sol kasığım ve kalçam biraz ağrıyor
tatlım merak etme hamile değilsin test yaptırmışsın, ayrıca o ilişkiden sonra regli oldun mu? boşalma oldumu, eğer boşalma olduysada spermler dış ortamda çok fazla canlı kalamaz zaten ve o dönemde yumurtlama döneminde olman lazım gebelik için bir sürü ayrıntı var yani gebelik olamazHamilelik beni korkutuyor hala emin olamıyorum abla![]()
İlişki 4 kasımda oldu. 4 kasım da reglmin bitim günüydü. 29 ekimde reglm başladı 4 kasımda bitti Boşalma olmadı sadece temas oldu. Ardından 25 kasımda geldi kanamam 5. Günün akşamı 29 kasımda bitti ama sanki çok az geldi ve ağrım olmadı. Sonra reglden 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı sonra 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı 4 aralıkta tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı. En son 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Yorumlar mısın ablamtatlım merak etme hamile değilsin test yaptırmışsın, ayrıca o ilişkiden sonra regli oldun mu? boşalma oldumu, eğer boşalma olduysada spermler dış ortamda çok fazla canlı kalamaz zaten ve o dönemde yumurtlama döneminde olman lazım gebelik için bir sürü ayrıntı var yani gebelik olamaz
Teşekkür ederim ablam . Olabilir çünkü evdeyken olmuyor. Dışarı çıkıp eve geldiğimde yeşilimsi olduğunu görüyorumSoğuk almışsın sıcak su torbası ile uyu dinlen bugün
canım regli olmuşsun zaten az gelmesi mevsim geçişlerinde veya stresten olabilir, 2 testlerin negatifİlişki 4 kasımda oldu. 4 kasım da reglmin bitim günüydü. 29 ekimde reglm başladı 4 kasımda bitti Boşalma olmadı sadece temas oldu. Ardından 25 kasımda geldi kanamam 5. Günün akşamı 29 kasımda bitti ama sanki çok az geldi ve ağrım olmadı. Sonra reglden 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı sonra 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı 4 aralıkta tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı. En son 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Yorumlar mısın ablam
canım hamile değilsin rahat ol az gelmesi stresten yada mevsimsel olabilir, boşalma olmadıysa vajina içine sperm girmediyse zaten gebelikten söz etmek mümkün değildir, ayrıca testlerinde negatif rahatla artık :)İlişki 4 kasımda oldu. 4 kasım da reglmin bitim günüydü. 29 ekimde reglm başladı 4 kasımda bitti Boşalma olmadı sadece temas oldu. Ardından 25 kasımda geldi kanamam 5. Günün akşamı 29 kasımda bitti ama sanki çok az geldi ve ağrım olmadı. Sonra reglden 2 gün sonra 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı sonra 3 aralıkta kan testi yaptım 0.01 çıktı 4 aralıkta tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı. En son 7 aralıkta kan testi yaptım 0.5 çıktı. Yorumlar mısın ablam
Tamam ablacıpım çok sağol. Doktor ultrasonla baktı yumurtalıklarım temiz dediCanim hamile deilsin net eminim bendede kokusuz oluyo yeşilde sarida.bide sende ihtimal yok kesinlikle adet olmussun beta baktirmissin yok yani bu kadar takintili olma
Haklısın ablam. Doktora gittim ama ilişki yaşadığımı söylemedim. Ultrason ike baktı yumurtalıkların temiz bişi yok dedi. Gebe olsaydım eğer yumurtalıklarda görünürdü dimi?canım regli olmuşsun zaten az gelmesi mevsim geçişlerinde veya stresten olabilir, 2 testlerin negatif
canım hamile değilsin rahat ol az gelmesi stresten yada mevsimsel olabilir, boşalma olmadıysa vajina içine sperm girmediyse zaten gebelikten söz etmek mümkün değildir, ayrıca testlerinde negatif rahatla artık :)
Doktora gittim ablam da baktı ultrasonla yumurtalıklarında birşey yok dedi. Antibiyotik İlaç yazdı. Yumurtalama döneminde bazen okuyor dediidrar yolu enfeksiyonu olabilir doktora git önemli bir şey değildir de ilerlerse kötü olabilir
Gebe olsaydın gebelik kesesi görünürdü canımDoktora gittim ablam da baktı ultrasonla yumurtalıklarında birşey yok dedi. Antibiyotik İlaç yazdı. Yumurtalama döneminde bazen okuyor dedi
Çok sağol ablam,hamile değilim o zamanGebe olsaydın gebelik kesesi görünürdü canım