Yeşil kokusuz akıntı

Sevilkaraman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
110
11
13
Manisa
Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım. 4 gündür akıntım yeşil sarı karışımı geliyor. Bazen normal rengine dönüyor, geçti diyorum tekrar yeşil geliyor. Kokusuz ve kaşıntısız. Çok korkuyorum yardım eder misiniz. Yurtta kalıyorum acaba enfeksiyon mu kaptım. Siz hiç yaşadınız mı lütfen yardımcı olun. Yarın hastaneye gidicem ama dayanamıyorum

Evlimisin bilmiyorum ama benimde zaman zaman yesl akintim oluyodu sarida.rahim agzinda yara varmis.gec olmadan bi doktora görun.

Canım ilişki yaşıyorsan enfeksiyon kapmis olabilirsin bi dr a gözük
Abla ilişkiyi 1 ay önce 4 kasımda yüzeysel yaşadım, içe girme olmadı affedersin ama sürtünmeydi. Yeşil akıntı baktığımda hamilelerde oluyor gibi yazı okudum. Korktum ve 7 aralıkta ilişkiden 33 gün sonra kanda hcg yaptım ama 0.5 çıktı. Anlamadım ki

koku ve kaşıntı yoksa üşütmüş olabilirsin, koku ve kaşıntı başlarsa doktora gitmeni öneririm ayaklarını ve belini sıcak tut bir süre düzelmezse bir doktora görün, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ablam. Bundan 1 hafta önce baya bi üşüttüm. Belim kasığım falan ağrıdı. Bundan sonra yeşil akıntı geldi ama bazen normal beyaz geliyor sonra yeşil. Şu an normal mesela. 4 kasımda yüzeysel ilişkim oldu içe girme olmadı. İlişkiden 33 gün sonra 7 kasımda kanda beta yaptım 0.5 çıktı. Hamile olsam sonuç kesin çıkardı dimi

O şekilde hamile kalmazsın onu unut, antibiyotik yazar dr ağizdan git bence ihmal etme

Yüzeysel ilişkiyle gebelik olmaz canım normal ilişkiyle bile hemen olmuyor ki kaldı ki yüzeysel bak ben 1 yıldır uğraşıyorum yok gebelik:) üşütmüssündür ona bağlı idrar yolu enfeksiyonu falan da olmuş olabilir.

Görüşün için çok teşekkür ederim ablam. İnşallah tez zaman da çocuk sahibi olursunuz:) sürtünmeli ilişkiydi temas oldu ama 33 gün sonra hcg testi yaptığım zaman 0.5 çıktı. Testten emin oldum hamile olmadığıma

Amin inşallah canım hamile değilsin rahat ol

bu arada yanlış anlama beni ama daha yaşın genç lütfen ilerde pişman olacağın şeyler yapma tatlım, herkesin kendi hayatı karışmak haddime değil tabiki ama küçük bir uyarı benimki
Yok ablacığım teşekkür ederim, ilk defa yaptım bir daha yapacağımı zannetmiyorum. Pişman oldum. Şimdi akıntım için hastaneye gidicem inşallah kötü birşey yoktur çünkü yeşil ve sarıya dönük akıntıyı ne zaman araştırsam hamilelerde oluyor

internette yazan herşeye inanma kuzum, bir kaç ay önce bende de vardı öyle akıntı internetten bakıp heveslenmiştim ama gebe değildim, hastaneye gittim enfeksiyon kaynaklı bir akıntıymış ilaç verdi doktorum, birde ben evli olduğum için fitil vermişti onları kullandım geçti, sanada antibiyotik verir büyük ihtimallae.

Sağol ablam peki kokusuz olması normal mi ? Sizin kokulu muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…