- 21 Mart 2025
- 5
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi kullaniciuyee
-
Anladım cok sağolunÇocuk var mı...Sanırım yaşlı,dul,yetim,öksüz durumları yoksa yardım yok düzenli..çocuk bakıp temizliğe gidebilirsiniz en kötü,istediğiniz gibi bir iş bulana kadar
Temizlikten çok güzel para kazanılıyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara'da 1500 den basliyor. İşini iyi yapan birini bulmaksa karaborsa gibi. Her günleri dolu oluyor. Arada yarim gün de gitseniz ortalama 1000 liradan 25 binin ustunde aylık kazanırsınız.
Yeşil kart dediğiniz şey sadece devlet hastanesi için gecerli sağlık hizmetinden faydalanırsınız yeşil kartın başka bir avantajı yok özel hastanede de geçmez.Yeşil kartlıyım eve maaş girmiyor eşimde bende işsiz kaldık iş arıyoruz yardım için nereye basvurabilirim yeşil kart avantajları nelerdir bilgisi olan var mı özel hastanede yardım oluyor mu. Kirada yaşıyoruz kaymakamlığa başvurduk yardım için ama olumsuz cevap geldi üzerimize hiçbirşey yok arabamız yok evimiz yok. Nereye başvurabilirim yardım istiyorum
Kusura bakmayın ama işiniz yok para yok hamile kalma derdindesin o bebeğe nasil bakacaksin yeşil kartla özel hastanede rahim filmi çekilmek için sormuş
Yeni üye olunca baktim çünkü sorusu ve kendisi çok farklı cevaplar verdi normalde bakmam ama çok kafami bulandırdi konu sahibi üzülmüştumde aslinda ama gerçeklerSiz yazinca baktim simdi gercekten insanlar hayyyyyreeet bir şey. Zaten üşengeclikten umursamamak oldugunu anlamistim da kirmayayim diye bir sey yazmadim daha elinde kart ne işe yarar ona bile bir tıkla googledan bakmiyor ama nereden para alabilirim diye dilekce yazmayi basvurmayi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?