• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yeşil kaka( fotoğraflıdır)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
198
Merhaba ,Bebegim 02.12.2021 dogumlu.Şubatın 2 sinde sulu dışki yapmasi sebebiyle bebeğim hastaneye yatisi yapildi. Covid testi yapildi. Malesef pozitif cikti. 2 gun hastanede yattiktan sonra kakamiz duzeldi. Reflor verdi doktor. Dün bitti. Bugun tekrar yesil pütürsüz kaka yapti. Resimde ekledim. Bebegim ishal mi.😔 Bugun ilk defa yapti. Kaka sıklıgı normalde 4 kere yapiyor
Hafif mukusta var. Cok endiseliyim. Acaba pozitifligi devam mi ediyor. Yada alerjisi mi var bilemedim. Yaparken zorla yapiyor gibi ıkınıyor Genel durumu iyi.huzuursuzlugu yok😔 Bebegim bugun 74 gunluk ..Anne sütü aliyor.. Fotograf icin özür dilerim.

Eklentiler

• IMG_20220214_131901.jpg
    IMG_20220214_131901.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba ,Bebegim 02.12.2021 dogumlu.Şubatın 2 sinde sulu dışki yapmasi sebebiyle bebeğim hastaneye yatisi yapildi. Covid testi yapildi. Malesef pozitif cikti. 2 gun hastanede yattiktan sonra kakamiz duzeldi. Reflor verdi doktor. Dün bitti. Bugun tekrar yesil pütürsüz kaka yapti. Resimde ekledim. Bebegim ishal mi.😔 Bugun ilk defa yapti. Kaka sıklıgı normalde 4 kere yapiyor
Hafif mukusta var. Cok endiseliyim. Acaba pozitifligi devam mi ediyor. Yada alerjisi mi var bilemedim. Yaparken zorla yapiyor gibi ıkınıyor Genel durumu iyi.huzuursuzlugu yok😔 Bebegim bugun 74 gunluk ..Anne sütü aliyor.. Fotograf icin özür dilerim.
Enfeksiyon kapmış gibi görünüyor çocuk doktoruna başvurun

Balgamını yutmuş ve kakayla çıkmış benim oğlumun da öyle olurdu.

Gecmis olsun,benim kizimda hep yesil kaka yapardi kac defa tahlil yaptirdim kac farkli dr a goturdum .yesil kakaninda normal oldugunu soylemislerdi . Ek gida alimindan sonra duzeldi. Oglumda 2aylikken kanli ve mukuslu kaka yapmaya basladi ben sut alerjisindem suphelendim dr rota virusten suphelendi .hem alerji bolumime sevk etti
hem rota testi yaptilar ve pozitif cikti rota, iyilesti ama kan devam ediyordu mukus icerisimde noktasal kanlar vardi sut alerjiside kesinlesmisti. Mukusda kan yoksa mukus gozardi edilebilir demisti dr .

Bu sabah ki bu sekildeydi. Fotograftakinden renk olarak daha acik.
Düzeldi gibi:110:

Eklentiler

• IMG_20220215_113127.jpg
    IMG_20220215_113127.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 125
Back