Yeşil Kahve ile Zayıflayan var mı?

Yeşil kahve sindirim sistemini çalıştırdığı için biraz zayıflatıyor. Yeşil çay ile ben kilo veriyordum ama sonralarında işe yaramamaya ve kendimi kötü hissetmeye başladım. Sonra öğrendim ki şeker hastalarına pek iyi gelmiyormuş yeşil çay.

Bende cok arastirdim yesil kahveyi gercekten zayiflayanlar cok.dusundim kutularda sparis verdigimizlar acik yerlerda satilan yesil kahveni farki ne hangisi etkili bir arkadasim almis kucuk kutuda sparis vererek baktim nasil bisey diye aktarlarda satildigi ile ayni sey kokisuda.3 gundur kullaniyorum istaham kesildi cok susuyorum.ins guzel sonuc alirim sizinlada paylasirim

Merhaba. Aktar bir dedenin torunu olarak bildiklerimi aktarmak istedim nacizane. Maydanoz en kuvvetli bitkilerdendir. Bırakın kürünü 1 su bardağı maydanoz suyu bile sisteminizi altüst etmeye yeter. Fazlası barsaklardaki emilim yapan dokulara zarar veriyor o açıdan.
Yeşil kahveye gelince . Ben 2 haftada 4 kg verdim günde 3 kere içerek. 1 k.fincani suya 1 tatli kaşığı atıp kaynattim. Aç karnına içtim 3 ogun.geri de almadım yağ yaktığı için. Ne diyet yaptım ne spor. Dün yeniden başladım. Bu kez vaktim olmadığı için 1 çay kasigini yutup 1 sb su içiyorum üstüne. Markası yok benim kahvemim. Aktardan kg 20 tl aldım. Spor ve diyetle de destekli gidiyorum bu sefer.bakalım bayrama kadar 8 kg dan kurtulabilecekmiyim ? Sonuçları yazmayı unutmam insallah :)

Slmlar ben 3 aydır yeşil kahve içiyorum 2 aydır diyet artı yürüyşle 12 kilo verdim yeşil kahvenin faydası çok çünkü yağdan yakıyor yediklerin depolanmıyor bu açıdan çok iyi.Güvenilir bir yerden almak çok önemli.Eğer aldğnz ürünü içer içmez 6 saat sonra etki gördyseniz tamamdır:)

X