Kekler - Pastalar Yeşil düş (resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
BİR PASTA TABAN KLASİĞİ DAHA:))

PASTA KREMASI 1,5 SU BARDAGI SUTLE CIRPARAK HAZIRLANIR.

3 katlı taban kek
1 Paket yeşil elma-kiwili bitkisel jöle
1 adet sade pasta kreması
3 su bardagı sut
1 yemek kaşığı damla çikolata

1 tatlı kaşığı dövülmüş antep fıstığı
2 adet kiwi
2dilim ananas

3 katlı pasta tabanı alınır ılk kat genısce bır tabaga alınır.uzerıne yarım bardak sekerlı sut gezdırerek ıslanması saglanır.uzerıne hazırlamıs oldugumuz pasta kremasının bır kısmı surulur.uzerıne damla çikolata serpilir.üzerine 2.kat kek koyulur ve aynı işlem tekrarlanır.üzerine son kat kek bırakılır ve kalan kremayla sıvanır.ince kesilmiş kiwi ve ananas dilimleriyle süslenir.2,5 su bardağı sıcak suyla hazırladığımız yeşil elma-kivi jölesi karıştırılarak hafifçe soğutulduktan sonra bir kepçe yardımıyla yavaşça pastanın üzerine dökülür.bunun uzerıne sprey kremayla süslemeler yapılır ve üzerlerine de dövülmüş antep fıstığı eklenir. 1 saat dinlendirilip servis edilir.afiyet olsun

01062009002.jpg

01062009013.jpg

kiz sen ne ara yapipta ekledin anam bunu
bugunde tam dogum gunum hadi bi dilimde bana ver kaldiysa
elerine saglik cok guzel gorunuyo, becerikli garu seni
masallah tarif ustune tarif ekliyosun
hadi devamini bekliyoruz

kiz sen ne ara yapipta ekledin anam bunu
bugunde tam dogum gunum hadi bi dilimde bana ver kaldiysa
elerine saglik cok guzel gorunuyo, becerikli garu seni
masallah tarif ustune tarif ekliyosun
hadi devamini bekliyoruz

akşam gelince yaptım bunu misafirim vardı yine az evvelde ekledm.cnm bılıomsn bu pastayı yaparken senı dusundum.mafoldumben sımdı yıne jole bulamıorm nıe yapıosn bunu dıyecek dedim kendı kendıme.ama cok yakısıo nabiim.adres ver ben sana yolliim buradan jöle en iyisi:eek:turkbayragi ayrıca doğumgünün kutlu olsun ve pastanın da hepsı senın olsn cnm

valla yine dicektimde simdi bu kizda jole jelatin diye tutturdu der diye demedim
dogruya dogru anam kac tarifin varsa bunlarla, neysem olsun ,zaten normalde fazla yiyemem ,biliyosun recimdeyim
merci bidenem yemis kadr oldum gozum doydu ,sen benim yerimede ye

valla yine dicektimde simdi bu kizda jole jelatin diye tutturdu der diye demedim
dogruya dogru anam kac tarifin varsa bunlarla, neysem olsun ,zaten normalde fazla yiyemem ,biliyosun recimdeyim
merci bidenem yemis kadr oldum gozum doydu ,sen benim yerimede ye

:))
opuyorumnanaktan

fotoğraf makinemi kaybettim evde boya yapılırken nereye koydum bilmiorm bu yüzden telden çekip ekliorm ama yeterince hoş görünmüyor.en kısa zamanda bulacaım ama inşallah.:eek:

fotolar acılmadı bende canımm
adres ver :jeyyar: gelıp bizzat tadarak yorumlarımı yazayım cokacimcoook

fotolar acılmadı bende canımm
adres ver :jeyyar: gelıp bizzat tadarak yorumlarımı yazayım cokacimcoook

hafta sonu kızlarla toplanacağz cnm buyur gel.senın ıstedıın pasta olsn ben döktürürm o gun allahın ıznıyle kaydirigubbakcemile5zaten.teklifinde ciddiysen özelime yaz cnm.izmirliymişsin de ben üçyoldaym sen?

canim nefis görünüyocokacimcoook böyle giderse ben bakmakla bile kilo alicam sankim yiyomus gibi bakiyorumcokacimcoook
canim ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.

canim nefis görünüyocokacimcoook böyle giderse ben bakmakla bile kilo alicam sankim yiyomus gibi bakiyorumcokacimcoook
canim ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.

coook teşekkür cankuşm.yesen bıle zor kılo alırsn cunku cok hafıf oluyor tavsıye edrım bır dene.hıc dısarıdan aldıgımız pastalara benzemıyor.opuyorumnanaktan

X