Jut Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 340 4 96 Ankara 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #1 Yeşil çay kışın sıcak içmek sorun olmuyor ama yazın sıcak bişeylere tahammül etmek zor soğuk içsek etkisi olur mu acaba bilgisi olan var mı?
Yeşil çay kışın sıcak içmek sorun olmuyor ama yazın sıcak bişeylere tahammül etmek zor soğuk içsek etkisi olur mu acaba bilgisi olan var mı?
EseN77 @..Mea Culpa..@ Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 8.167 17 358 İzmir 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #2 Jut .!.: Yeşil çay kışın sıcak içmek sorun olmuyor ama yazın sıcak bişeylere tahammül etmek zor soğuk içsek etkisi olur mu acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... sıcağı bile çirkinken soğunu düşünemiyorum ama ılık su vücuttaki yağın atılımını kolaylaştırır diye biliyorum o yüzden sıcak içilmesi daha mantıklı
Jut .!.: Yeşil çay kışın sıcak içmek sorun olmuyor ama yazın sıcak bişeylere tahammül etmek zor soğuk içsek etkisi olur mu acaba bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... sıcağı bile çirkinken soğunu düşünemiyorum ama ılık su vücuttaki yağın atılımını kolaylaştırır diye biliyorum o yüzden sıcak içilmesi daha mantıklı
Jut Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 340 4 96 Ankara 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #3 Ben soğuk daha rahat içiyorum ama işte faydasızsa içmeyeyim diye sordum
Verite Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2006 1.132 40 358 İstanbul 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #4 niye içilmesin?
S Satuski Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2013 61 25 18 İstanbul 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #5 japonlar yeşil çayı soğuk, buzlu içer genelde. herhangi bir zararı yok galiba, ama ılık en iyisi, yani kaynar olmasın da :)
japonlar yeşil çayı soğuk, buzlu içer genelde. herhangi bir zararı yok galiba, ama ılık en iyisi, yani kaynar olmasın da :)
pinark1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 339 1 96 A.B.D. 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Jut #6 tabiki icilir hatta kahve satan yerlerde hem sicagi hem sogugu satilir. idrara daha sIK cikmak icin iciyorsan etkisi aynidir diye dusunuyorum. bir uzmana da sormali tabi :)
tabiki icilir hatta kahve satan yerlerde hem sicagi hem sogugu satilir. idrara daha sIK cikmak icin iciyorsan etkisi aynidir diye dusunuyorum. bir uzmana da sormali tabi :)