• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Çay Kürü

cnmmm valla bi kupaya yarım bardak limon sıkıp içiyorum..ama o yutkundugumdaki koku hepsindemi var bilmiyorumkaydirigubbakcemile3ama ben biras sogutup biden hepsini birden içiyorum yoksa zulum gibi geliyorkaydirigubbakcemile3herkes çok fayladı diyor devam edeyim bakayım artık belki içtikce alışırım:)

alısırsın cnmmm bana göre hangi marka denersen dene cayın tadı aynı geliyor ...
acı olması cok demlenmekten acı olur ... belkei sana ondan da acı olabilir cnm

alısırsın cnmmm bana göre hangi marka denersen dene cayın tadı aynı geliyor ...
acı olması cok demlenmekten acı olur ... belkei sana ondan da acı olabilir cnm

valla bukdr faydalı oldugunu bilmiyordummmm sevmesemde içerim artıkkkkk teşekür ederim cnm bnm başınızı agrıttım son 2-3 sayfadır:):):):)a.s.

ben bir ay boyunca gunde 5-6 bardak yesil cay ictim, yaninda diyet ve spor da yaptim ama hic bi faydasini goremedim :çok üzgünüm: saglik icin cok faydaliymis ama

yes1.jpg

bir arkadaaşım günde 6 7 fincan tüketiyormuş
bana biraz fazla g,b geldi ama bende günde 5 fincan içiyorum yanlışmı yapıyorum acaba

karar verdim doğum yaptıktan sonra bende yeşil çay içicem..34 haftalık hamileyim 13 kilo aldım vermem gerek bunalıma girmeden..

bir arkadaaşım günde 6 7 fincan tüketiyormuş
bana biraz fazla g,b geldi ama bende günde 5 fincan içiyorum yanlışmı yapıyorum acaba

yeşil çay çok içilmicek diyetisyenim dedi en az 4 fincan kadar dedi arastır internetten anlarsın fazla tüketildiginde zararı çokmuş bacım haberin olsun:enbuyukkk:

bende yeni başladım.yeşil çayı içemiyordum ama bu çaykurun bergamutlu yeş çayını içebiliyorum.demle kupalarıyla sabah bir öğleden sonra bir günde iki kupa içiyorum.daha başlayalı bir gün oldu.zayıflayamasam bile biliyorum ki bir çok yararı var.

bende yeni başladım.yeşil çayı içemiyordum ama bu çaykurun bergamutlu yeş çayını içebiliyorum.demle kupalarıyla sabah bir öğleden sonra bir günde iki kupa içiyorum.daha başlayalı bir gün oldu.zayıflayamasam bile biliyorum ki bir çok yararı var.

bende başlayım içmeye kızlar 3 kilo fazlam var umarım işe yarar

kesinlikle işe yarıyor.yeşil çay hem sağlıklı zayıflatıyor hem çok çok faydalı.sporla birlikte dahada iyi sonuç alabilirsiniz:ecrin_bebek:

bir arkadaşım tavsiyesi üzerine içtigim yeşil çayı 5 fincana çıkardım
bu haftada tartıda fark etti:)

yeşilçaysız bir gün bile düşeniyorum
ii varsın yeşil çay ve bu topik:)

Benim de yeşil çay içerken midem bulanıyor çok zorlanıyorum doğadanın bergamotlu sallama yeşil çayını içiyordum tadı hiç hoşuma gitmedi çaykuru deniycem şimdi.. birde bişey sormak istiyorum yeşil çayı soğuk olarak içsek de olur mu? etkisini kaybeder mi?

Back