• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yesil altin ay yildizli kolye ucu

Sessiz sedasiz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
133
26
18
Arkadaslar yesil altin ayyildizli kolye ucu var bende satmak istesem ne kadar tutar .Cok fazla edecegini zannetmiyorum ama yinede eşleri yada tanidiginiz biri olan arkadaslar fikir verebilirmisiniz.

Eklentiler

• 20160228_233920.webp
    20160228_233920.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 231
Altinin yukseldigi zamani kollayin birkac kuyumcuya sorun herbiri farkli fiyat verebiliyor ama dediginiz gibi cok birsey beklemeyin ,yuksek fiyata alinan takinin yarisina ya da daha ucuza gittigi asikar

100-150 falan tutar yalnız kesin olarak söyleyemem tartılması lazım.yeşil altını da ilk kez duydum :)

Bildiğim kadarıyla yeşil altın çok para etmiyor.
Bir de çok ucuz fiyata gidiyor satarken.
Yine de gramına bakılması lazım.

Bi kuyumcuya sorsan daha net bi cevap alırsın aramızda kuyumcu karısı olan vardırda kuyumcu olacağını hiiiç sanmıyorum canım

Bi kuyumcuya sorsan daha net bi cevap alırsın aramızda kuyumcu karısı olan vardırda kuyumcu olacağını hiiiç sanmıyorum canım
konuda soyledim zaten esleri kuyumcu olan yada tanidiginiz kisi diye carsiya gidemedigim ve merak ettim icin sordum gittigimde soracagim zaten bakalim ne kadar derlerse yinede tsk ederim

Back
X