yeşil aknt

zeybeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
48
13
3
merhaba kızlar ben 3 aylık evlıyım. ılıskıye gırerken ala canım çok yanıyor. 3 gundur yeşil akıntı gelmeye basladı bugun doktora gıttım enfeksıyon kapmışsın dedi. aletle baktı uturosanda ama aletı sokarken cıglık attım. acaba acının sebebı enfeksıyonmudur ?

merhaba kızlar ben 3 aylık evlıyım. ılıskıye gırerken ala canım çok yanıyor. 3 gundur yeşil akıntı gelmeye basladı bugun doktora gıttım enfeksıyon kapmışsın dedi. aletle baktı uturosanda ama aletı sokarken cıglık attım. acaba acının sebebı enfeksıyonmudur ?
Olabilir de canım ama o alet genelde can acitiyo zaten. Ben çok sık kontrole gitmeme rağmen hep canım acir

çok afedersin ama diğeri kadar kalın değil hemde el sürdüğü halde o sekılde oldu. ınsalla geçer

Biliyorum Canım, diğeri göbekten bakmak için zaten. Uzun ince ucu yurlak değil mi... hala aciyo mu ki

Gecmis olsun. Bu konu hakkinda bende bir konu acmistim :)
Insan birşeye denk gelince sanki o sey cogaliyor.

Gecmis olsun. Enfeksiyondur dr nin dedigi gibi korkma. Dr nin verecegi ilaclari kullan kurtulursun.
O ciaz rahim agzini acan aracmi makas gibi... bendede kullandilar ama bende hic acimadim smear almak icin.

Gecmis olsun. Bu konu hakkinda bende bir konu acmistim :)
Insan birşeye denk gelince sanki o sey cogaliyor.

Gecmis olsun. Enfeksiyondur dr nin dedigi gibi korkma. Dr nin verecegi ilaclari kullan kurtulursun.
O ciaz rahim agzini acan aracmi makas gibi... bendede kullandilar ama bende hic acimadim smear almak icin.

inşalla tatlım ya kadınız sorunlar hep aynı :)

inşalla tatlım ya kadınız sorunlar hep aynı :)
Maalesef canım. Esim.bazen dalga gecer. Iade hakkim birtimi ya seni iade edicem diye. Bende iade etmene gerek yok seve seve giderim ben derim. :) yok ya nereye gonderiyom gondermem kizim der. Bakarki kizmiyorum.
Derim hep. Kizken birseyim yoktuki senle evlendim kadin oldum kadin hastaliklarina dustum ayrica bu bi tek bana ozgu birsey degil. Bu butun kadinlar icin geçerli. Sizler yuzunden hastanelerden cikamiyoruz diyorum.

Maalesef canim.kadin olduktan sonra basimiza gelmeyen hersey geliyor.

Maalesef canım. Esim.bazen dalga gecer. Iade hakkim birtimi ya seni iade edicem diye. Bende iade etmene gerek yok seve seve giderim ben derim. :) yok ya nereye gonderiyom gondermem kizim der. Bakarki kizmiyorum.
Derim hep. Kizken birseyim yoktuki senle evlendim kadin oldum kadin hastaliklarina dustum ayrica bu bi tek bana ozgu birsey degil. Bu butun kadinlar icin geçerli. Sizler yuzunden hastanelerden cikamiyoruz diyorum.

Maalesef canim.kadin olduktan sonra basimiza gelmeyen hersey geliyor.

oyle yavrum yaapıcak bsey yok. bırde benım eşim cok ııgrenır oyle seylerden anlattım ıgrencsın dıyor e nbıyım senın gonlun olsun dıe acı mı cekıyım :D

oyle yavrum yaapıcak bsey yok. bırde benım eşim cok ııgrenır oyle seylerden anlattım ıgrencsın dıyor e nbıyım senın gonlun olsun dıe acı mı cekıyım :KK70:
:)))
Benim.kocam igrenmez.
Bazen bazi seyleri derim iyy igrencsin der ama beni kizdirmak icin der. Aslinda igrenmez. Zaten acioda bise gostermiyoz yani dr ne diyosa onu anlatiyoz :)))))

Back