- Konu Sahibi Sogukkahve35
İdrarda yanma ve vajinal kaşıntım yok ama yeşil akıntım var bunun sebebi ne olabilir normal midir? Doktora gitmemeli miyim kaşıntı ve yanma olmadığı için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz ve sari akıntı normal diğerleri değil diye biliyorum bi doktora Daniş enfeksiyon vardir belki yada baska bisey.İdrarda yanma ve vajinal kaşıntım yok ama yeşil akıntım var bunun sebebi ne olabilir normal midir? Doktora gitmemeli miyim kaşıntı ve yanma olmadığı için?
İlk defa bugün geldi normalde süt beyaz yada açık sarı gelirdi .Kasıklarımda da hafif bir ağrı var en iyisi doktora gideyim kafam rahat olsun . Üşütsem de yesil gelir mi? Benim ayaklarım 27 yıldır hep soğuk hepp üşür....Beyaz ve sari akıntı normal diğerleri değil diye biliyorum bi doktora Daniş enfeksiyon vardir belki yada baska bisey.
Usutmedende olabilir tabi. Yesil kokulu akıntı genelde enfeksiyondandir cinsel iliskiden dolayi kadınlarda malesef enfeksiyon durumu oluyor. Koku yok diyosun ama bi doktora gorunİlk defa bugün geldi normalde süt beyaz yada açık sarı gelirdi .Kasıklarımda da hafif bir ağrı var en iyisi doktora gideyim kafam rahat olsun . Üşütsem de yesil gelir mi? Benim ayaklarım 27 yıldır hep soğuk hepp üşür....
yok canım koku kasıntı yanma vs yok çok şükür ama gideceğim yine de .. Smear testi de vermek istiyordum zaten ikisini bir halledeyim.Usutmedende olabilir tabi. Yesil kokulu akıntı genelde enfeksiyondandir cinsel iliskiden dolayi kadınlarda malesef enfeksiyon durumu oluyor. Koku yok diyosun ama bi doktora gorun
Prki ne dedi doktor? İltihap enfeksiyon mu varmış?Aynı sıkıntı bende de var malesef ve evlendiğimden beri ara ara oluyordu son zamanlarda sıklığı arttı. Dediğin gibi kokusuz kasıntısız ama sarı yeşil bir akıntı. Doktor bana fitil verdi bir ay kullandım gecti gibi oldu 2 hafta sonra yine basladı ki günde iki kere camasır değiştiriyorum çamasırlarımı sirke camasır suyu ile yıkayıp ütülüyorum ve hatta bu dönemde hiç ilişki de olmadı tekrar esimden mi kaptım desem yok yani. Tekrar randevu aldım cuma günü bakalım ne diyecek doktorcocuk da istiyoruz 2 yıldır bu engelliyor olabilir. Bilemiyorum.
Smear sonucumda iltihap cıktı cuma günü doktor randevum var. Sonucu yazarım buraya.Prki ne dedi doktor? İltihap enfeksiyon mu varmış?