- 24 Ocak 2024
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi selen kander
-
Yeşil akıntı aslında ciddi enfeksiyondur ama bilemedimMerhabalar 22 yaşındayım yumurtalıklarım rahmim tertemiz adetim düzenli ama yeşil akıntım var smear yaptırmadım ilişkim yok rahim temiz gözüküyor smear yaptırmama gerek var mı rahimde sorun olsa temiz gözükmezdi diye düşünüyorum ayrıca asla süt yoğurt sağlıklı şeyler yemem yıllardır geçmeyen sarı yeşil akıntım var ve antibiyotik fitil kullandım geçmedi ilişkimde yok ama
ilişkim yok derken bakiremisiniz?Merhabalar 22 yaşındayım yumurtalıklarım rahmim tertemiz adetim düzenli ama yeşil akıntım var smear yaptırmadım ilişkim yok rahim temiz gözüküyor smear yaptırmama gerek var mı rahimde sorun olsa temiz gözükmezdi diye düşünüyorum ayrıca asla süt yoğurt sağlıklı şeyler yemem yıllardır geçmeyen sarı yeşil akıntım var ve antibiyotik fitil kullandım geçmedi ilişkimde yok ama
Gittim 2 senedir gidiyorum da asla geçmiyorYeşil akıntı tehlikeli hemen doktora gitmelisiniz burdan biz size yardımcı olamayız
gittim kaç defa fitil antibiyotik neler içtim ama fayda etmedi enfeksiyon nerede var vücudum da mıYeşil akıntı ciddi enfeksiyondur yalnız.
Yeşil akıntı aslında ciddi enfeksiyondur ama bilemedimDoktota gittim sonuç yok ama
Doktora gittim ve her şeyim normal gözüküyor sorunsuz sağlıklı ama asla süt yoğurt peynir yemem içmem sağlıklı şey yok bende bilmiyorum çözemedik bizde yeşil sarı akıntıyıenfeksiyon var sizde doktora gıttınız mı? normal değil çünkü akıntı şeffaf kokusuz olmalı
Allah şifa versın üzüldüm su iç bol bolDoktora gittim ve her şeyim normal gözüküyor sorunsuz sağlıklı ama asla süt yoğurt peynir yemem içmem sağlıklı şey yok bende bilmiyorum çözemedik bizde yeşil sarı akıntıyı
Hayır asla geçmediBendede yeşil akıntı 7 aydır devam ediyor çok kötü fitil gecirmedimi
Amin inşallah suda içmiyorum sağlıklı da beslenmiyorum işte çözemedik 3 sene oldu geçmedi o akıntıAllah şifa versın üzüldüm su iç bol bol
Ya bi çaresi yokmu acaba çekilecek bisey de değil kiHayır asla geçmedi2 senedir belki 3 sene oldu
iç canım sende salma kendini 3 sene çok yaAmin inşallah suda içmiyorum sağlıklı da beslenmiyorum işte çözemedik 3 sene oldu geçmedi o akıntı
Maalesef çözüm yok o lanet şeyeBenim ergenliğe girdiğim günden beri sarı bazen yeşilimsi akıntım var her zaman olmuyor ama ara ara oluyor. Bu dönem yine başladı 2 gündür. Sonra kendiliğinden geçiyor. Asla kaşıntı vs yok çözümü de bulamadım hiç
Size az da olsa iyi gelen bişey oldu mu? Çok afedersiniz balgam gibi yani tiksindim artıkMaalesef çözüm yok o lanet şeye
Ay evet balgam gibi aynı yeşil çok garip ama hiçbir ilaç fitil antibiyotik işe yaramadı şaka gibi 3 sene oldu belki 4Size az da olsa iyi gelen bişey oldu mu? Çok afedersiniz balgam gibi yani tiksindim artık
Sürekli mi var yoksa benim gibi dönem dönem miAy evet balgam gibi aynı yeşil çok garip ama hiçbir ilaç fitil antibiyotik işe yaramadı şaka gibi 3 sene oldu belki 4
Ay gerçekten 3 yıldır var bakireyim antibiyotik kullandım birçok kez ama geçmiyor yaşım 18 ilerde ilişki yaşamak istersem bu beni geri çeker kendimden utanırım çok korkuyorum geçen ay tekrar gittim antibiyotik verdiler yine flucan diye kullanmadım almadım bile geçmiyor çünkü nolur yardım edinAy evet balgam gibi aynı yeşil çok garip ama hiçbir ilaç fitil antibiyotik işe yaramadı şaka gibi 3 sene oldu belki 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?