yeşil akıntı

selen kander

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
9
1
28
Merhabalar 22 yaşındayım yumurtalıklarım rahmim tertemiz adetim düzenli ama yeşil akıntım var smear yaptırmadım ilişkim yok rahim temiz gözüküyor smear yaptırmama gerek var mı rahimde sorun olsa temiz gözükmezdi diye düşünüyorum ayrıca asla süt yoğurt sağlıklı şeyler yemem yıllardır geçmeyen sarı yeşil akıntım var ve antibiyotik fitil kullandım geçmedi ilişkimde yok ama

Merhabalar 22 yaşındayım yumurtalıklarım rahmim tertemiz adetim düzenli ama yeşil akıntım var smear yaptırmadım ilişkim yok rahim temiz gözüküyor smear yaptırmama gerek var mı rahimde sorun olsa temiz gözükmezdi diye düşünüyorum ayrıca asla süt yoğurt sağlıklı şeyler yemem yıllardır geçmeyen sarı yeşil akıntım var ve antibiyotik fitil kullandım geçmedi ilişkimde yok ama
Yeşil akıntı aslında ciddi enfeksiyondur ama bilemedim

ilişkim yok derken bakiremisiniz?

Yeşil akıntı tehlikeli hemen doktora gitmelisiniz burdan biz size yardımcı olamayız
Gittim 2 senedir gidiyorum da asla geçmiyor
Yeşil akıntı ciddi enfeksiyondur yalnız.
gittim kaç defa fitil antibiyotik neler içtim ama fayda etmedi enfeksiyon nerede var vücudum da mı
Yeşil akıntı aslında ciddi enfeksiyondur ama bilemedimDoktota gittim sonuç yok ama

enfeksiyon var sizde doktora gıttınız mı? normal değil çünkü akıntı şeffaf kokusuz olmalı
Doktora gittim ve her şeyim normal gözüküyor sorunsuz sağlıklı ama asla süt yoğurt peynir yemem içmem sağlıklı şey yok bende bilmiyorum çözemedik bizde yeşil sarı akıntıyı 🥲

Benim ergenliğe girdiğim günden beri sarı bazen yeşilimsi akıntım var her zaman olmuyor ama ara ara oluyor. Bu dönem yine başladı 2 gündür. Sonra kendiliğinden geçiyor. Asla kaşıntı vs yok çözümü de bulamadım hiç

Ay evet balgam gibi aynı yeşil çok garip ama hiçbir ilaç fitil antibiyotik işe yaramadı şaka gibi 3 sene oldu belki 4
Ay gerçekten 3 yıldır var bakireyim antibiyotik kullandım birçok kez ama geçmiyor yaşım 18 ilerde ilişki yaşamak istersem bu beni geri çeker kendimden utanırım çok korkuyorum geçen ay tekrar gittim antibiyotik verdiler yine flucan diye kullanmadım almadım bile geçmiyor çünkü nolur yardım edin

X