• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil akıntı

Papatya3546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
83
36
88
30
Kızlar konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum, öncelikle çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık. Yaklaşık 2-3 gündür yeşil akıntım oluyordu bugün biraz daha beyaza dönmeye başladı biraz endişeleniyorum herhangi bir rahatsızlığın habercisi olabilir mi diye çok yoğun geliyor sık sık günlük ped değiştiriyorum ve en önemlisi afedersiniz ilişki sırasında ağrı ve sonrasında biraz kanamam oldu bu durumu yaşayan var mı?

Kızlar konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum, öncelikle çocuk düşünüyoruz korunmayı yeni bıraktık. Yaklaşık 2-3 gündür yeşil akıntım oluyordu bugün biraz daha beyaza dönmeye başladı biraz endişeleniyorum herhangi bir rahatsızlığın habercisi olabilir mi diye çok yoğun geliyor sık sık günlük ped değiştiriyorum ve en önemlisi afedersiniz ilişki sırasında ağrı ve sonrasında biraz kanamam oldu bu durumu yaşayan var mı?
İdrar yollarında problem olabilir mi canım

Bende ondan şüphelemiyorum fakat yakın zamanda doktora gitme gibi bir şansımda yok ne yapacağımı bilemiyorum
Böğürtlen çayı iç canım bir de bol bol yumuşak su tüket en az 2 litre. Başka bi sağlık problemin yoksa her sabah bir soğanı kaynat su biraz ılıyınca iç 21 gün boyunca. Gebelik yok dimi? Eğer şuan gebe değilsen öyle yap bu dediklerimi 😘❤️

Teşekkür ederim önerin için canım ondan çok emin değilim sanırım, dün erken test yaptım sonuç negatif çıktı ama bazı belirtileri yaşıyorum

Teşekkür ederim önerin için canım ondan çok emin değilim sanırım, dün erken test yaptım sonuç negatif çıktı ama bazı belirtileri yaşıyorum
Önce gebeliğinden emin ol canım aman diyeyim bir kaç gün daha dur testi yenile. Güzel haberlerini bekliyorum 😘

Geçmiş olsun canım.. Şimdi düzeldimi geçtim akıntın

Benimde 1,5 aydır yeşilimsi kokulu akıntım var korkuyorum.
Sen neler yaptın canım bitkisel olarak

Benimde 1,5 aydır yeşilimsi kokulu akıntım var korkuyorum.
Sen neler yaptın canım bitkisel olarak
Bitkisel olarak herhangi birşey yapmadım canım doktora gittim mantar olduğunu öğrendim 2 tane fitil ve 1 antibiyotik verdi hamdolsun geçti, iyi ki hastaneye bu sebepten gitmişim tesadüf eseri miyom olduğunu öğrendim ameliyat olmam gerekiyor şimdi 😒 bence sende hastaneye git canım hem rutin bi kontrol olmuş olur senin içinde bu arada geçmiş olsun

Bitkisel olarak herhangi birşey yapmadım canım doktora gittim mantar olduğunu öğrendim 2 tane fitil ve 1 antibiyotik verdi hamdolsun geçti, iyi ki hastaneye bu sebepten gitmişim tesadüf eseri miyom olduğunu öğrendim ameliyat olmam gerekiyor şimdi 😒 bence sende hastaneye git canım hem rutin bi kontrol olmuş olur senin içinde bu arada geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.. Ne zaman olacaksın amaliyatı

Teşekkür ederim canım ne zaman olacağım bilmiyorum şuan Türkiyede değilim burada da olmak istemiyorum duruma göre belki yakın zamanda gidebilirşm ama pandemiden dolayı nasıl olur bilmiyorum 😔
Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah şu virüs geçerde herkes rahatlar kurtulur. Sende amaliyatını olursun. Nerde oturuyorsun

Back
X