• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleştirmeler yaklaşıyor.sizce adaletmi yoksa bankacılık ve sigortacılıkmı

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
kızlar bu iki bölüm arasında karar vermek istiyorum yaşım 24 benim için en kolay olan bölümü seçmem geerekiyor bankacılık ve sigortacılıkta hesap işlemi çokmudur acaba benim matematiğim oldum olası kötüdür adalet ise bütün dersleri sözel olduğunu düşünüyorum tam bir bilğim yok ama ezber yoluyla dersletimi geçebileceğimi düşünüyorum bana tavsiyeleriniz veya bu bölümde okuyan arkdaşların olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum.

canım bende derslerın oldugu bi klavuz var.ona baktim.bankacilik 1. Sınifta matematik ve muhasebe var.2.sinifinda istatistik birde banka ve sigorta muhasebesi diye bir ders var.adaletin tum dersleri sozel ama 2 yilda 8 hukuk dersi var.

benimde mat kotu o yuzden halkla iliskiler sectım ve sene kaybetmeden ders birakmadan bitirdim.yapabilecegin bolumu secmelısın.adalet sana daha uygun gorunuyor ama hukuk derslerıde kolay degil..simdiden basarilar.

Ben şu an adalet 2. sınıfa devam ediyorum.memnunum ama ciddi anlamda hukuktan sıkılan biriysen düşün derim..fakat diğer seçeneklere göre daha uğraşmaya değer.bir zayıfım var oda bir puanla seneye aktarma oldu.bakalım şimdilik seviyorum bölümümü:)Gerçi şu an sen seçimini yapmışındır ...

Back