Benim bu hamileliğim de öğrendikten sonra 1 hafta sonra lekem oldu açık pembe rengindeydi hep lekem oldu ara ara gittikçe kahveye döndü olabilir sizinde test yapın 5 gün de geçmiş net çıkarBenim adetime beş günlük gecikme var çocuk olması, için bu ay, düzenli ilişki ve tedavi gördüm. Adetim 5 gün gecikti fakat dünden beri çok az miktarda iç çamasırımda kahverengi ama çok açık kahve rengi koyu sarı gibi leke gekdi yerleşme kanaması olabilir mi. Göğüs ağrılarım yok. Hafif bi bel ağrısı, ve günde bir kere karın ağrım oluyor. Leke gördüğümde taret aldıgımda peçetemde bi şey yok. Sadece günde bir bazen iki kere çok çok az miktarda aöık lahve leke geliyor iki gündür. Acaba yerleşme kanaması olurmu yaşayan vars yardımcı olurmusunuz ona gçre test vermek istiyorum.
Evet cok şiddetli uyku uyuyamadım 1 hafta. Hastaneye gittim en sonunda hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırınBişey soracam gaz sanciniz kasıktan karna doğru yayılan bir agrimi merak ettim vede şiddetli mi bende dün gece çok kötü yaşadım bu sanciyi gündemde besgun geçti test yapmadım.Bukadar erken degilmi bu kaşık ağrısı anlamadım yaa
Benim de göğüs ağrım yok canım. Bende öyle hissediyorum sanki cok akmıl gibi ama lekeydiAkıntı gibi hissediyorum leke gibi oluyor. Gaz sancısı arada bir geliyor ama göğüs ağrım felan yok
Düşüklerinizin nedeni bulunabilindi miBende şiddetki ağrı felan hiç yok sadece lekelenme var 7 yıldır çabalıyorum ve üç düşğk yaşadım o yüzden çok istiyorum busefer olsun
İil iki düşüğüm rahim yapışıklığı varduı operasyon geçrdm..üçüncü geçem sene oldu kan pıhtılaşmasıDüşüklerinizin nedeni bulunabilindi mi
Şuan kahverengi bende kanama da olmuştu pemde az bi şey oldu hatta korkup doktora gittim düşük yoktu çok şükür şimdi kahverengiye döndü bakındımda kan verdim yükselmişti haftaya da kese görcez inşallahPeki lekelenme oluyor muydu sende
Beş gün gecikmem var kanda cıkar mı varsa..bende kan yok hiç sadece günde bir iki kere çok açık renk kahverengi leke gelıyor ağrım sızım hiç vir sıkıntım yok bazı yerlerde lekelenmenin üstüne bikaç gün geçsin çyle test yapmak dopru dıo inşallah kesenu gorursun rabbiö sağlıkla kucağına almayo masip etsonŞuan kahverengi bende kanama da olmuştu pemde az bi şey oldu hatta korkup doktora gittim düşük yoktu çok şükür şimdi kahverengiye döndü bakındımda kan verdim yükselmişti haftaya da kese görcez inşallah
Ben gecikmenin 6 . Günü sabah evde test yaptım pozitif o gün doktora gittim beta hcg 248 çıktı ama gecikmemde ben kahverengi leke görmedim hamile kaldıktan sonra gördüm kanama da olmuştu leke tarzında düşük tehlikem yok ama kanama olduğu için ilaç verdi çok şükür kahverengiye döndü büyük ihtimal kese oluştuğu için yerleşme gördüm doktor haftaya kesesini görcem Allah’ın izniyleBeş gün gecikmem var kanda cıkar mı varsa..bende kan yok hiç sadece günde bir iki kere çok açık renk kahverengi leke gelıyor ağrım sızım hiç vir sıkıntım yok bazı yerlerde lekelenmenin üstüne bikaç gün geçsin çyle test yapmak dopru dıo inşallah kesenu gorursun rabbiö sağlıkla kucağına almayo masip etson
Rabbiö sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende şimdi test verıorum =) dayanamadım acile geldimBen gecikmenin 6 . Günü sabah evde test yaptım pozitif o gün doktora gittim beta hcg 248 çıktı ama gecikmemde ben kahverengi leke görmedim hamile kaldıktan sonra gördüm kanama da olmuştu leke tarzında düşük tehlikem yok ama kanama olduğu için ilaç verdi çok şükür kahverengiye döndü büyük ihtimal kese oluştuğu için yerleşme gördüm doktor haftaya kesesini görcem Allah’ın izniyle
İnşallah sana da güzel haberler almayı nasip etsin rabbimRabbiö sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende şimdi test verıorum =) dayanamadım acile geldim
Merhaba acaba sonucunu, ne oldu hamilemisinizRabbiö sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende şimdi test verıorum =) dayanamadım acile geldim
Sonucum negatif o günden sonra da lekelenme durdu ama adet belirtim yok hala adet olmadım. Betam 0.10 cıktı malesefMerhaba acaba sonucunu, ne oldu hamilemisiniz