Yerleşme lekesi, çok açık kahverengi olur mu

Benim bu hamileliğim de öğrendikten sonra 1 hafta sonra lekem oldu açık pembe rengindeydi hep lekem oldu ara ara gittikçe kahveye döndü olabilir sizinde test yapın 5 gün de geçmiş net çıkar

Evet cok şiddetli uyku uyuyamadım 1 hafta. Hastaneye gittim en sonunda hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yaptırın

Beş gün gecikmem var kanda cıkar mı varsa..bende kan yok hiç sadece günde bir iki kere çok açık renk kahverengi leke gelıyor ağrım sızım hiç vir sıkıntım yok bazı yerlerde lekelenmenin üstüne bikaç gün geçsin çyle test yapmak dopru dıo inşallah kesenu gorursun rabbiö sağlıkla kucağına almayo masip etson

Ben gecikmenin 6 . Günü sabah evde test yaptım pozitif o gün doktora gittim beta hcg 248 çıktı ama gecikmemde ben kahverengi leke görmedim hamile kaldıktan sonra gördüm kanama da olmuştu leke tarzında düşük tehlikem yok ama kanama olduğu için ilaç verdi çok şükür kahverengiye döndü büyük ihtimal kese oluştuğu için yerleşme gördüm doktor haftaya kesesini görcem Allah’ın izniyle

Rabbiö sağlıkla büyümeyi nasip etsin bende şimdi test verıorum =) dayanamadım acile geldim

Benimde 3 gün gecikmeli var idrar testi negatif ama 2 gün önce kahve rengi bir leke vardı .umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…