• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanıması mı regl mi

elifztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
110
24
48
29
merhaba arkadaşlar.. Buraya yazacağım ama tahminden fazlası olmayacak yazacaklarınız biliyorum.. Ama yinede görüşlerinizi belki aynı şeyleri yaşayanlar vardır öğrenmek istiyorum.. 19 aylık bir oğlum var emziriyorum.. adetim doğumdan sonra ilk defa oğlum 17 aylıkken geldi.. bir sonraki ay 24 günden sonra adetim başladı.. bu ay adetten sonra 32. günüm ve sabah hani bir yeriniz kanar ya öyle hafif bir kan geldi çok azdı mercimek tanesi kadar.. adete benzemiyordu daha önce yerleşme kanaması yaşadığım için ona benzettim.. ama bu kadar gec gelir mi bu yerlesme kanamasi onu bilemedim.. sonradan beyaz akintida geldi.. ve yine cok hafif kanama daha once yazdigim gibi.. bir daha da gelmedi.. eğer bu yerleşme kanamasıysa ne zaman test yapsam çıkar bilginiz var mı.. geçen hamileliğimde yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra hastanede kan testi vermeme rağmen negatif çıkmıştı geç döllenmeymiş..ve bu tarz bir şey yaşayan var mı

Back