- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Yaa çok teşekkür ederim yarın test yapicam ama yapmakta istemiyorum yoktur boşuna ümitlenmiş olmaktan korkuyorum cokYerleşme kanaması dediğiniz sekilde ve dedıgınız zamanlarda oluyor genelde tabi ama bilemeyiz test yapın
İnşallah olumlu olurYaa çok teşekkür ederim yarın test yapicam ama yapmakta istemiyorum yoktur boşuna ümitlenmiş olmaktan korkuyorum cokolursa da büyük sürpriz olucak
Hayırlısı ınşallahİnşallah olumlu olurBen yaşamadım bu olayı ama buralardan okudugum kadarıyla sizin anlattıgınız sekılde oluyor
Herşey dilediğin gibi olsun buraya yazarsan sonucu sevınırımHayırlısı ınşallahBende burdan okudum öyleymiş ama böyle olup adet olanda varmış benım de ilk kez başıma geliyo çok şaşkınım
Teşekkür ederim hepimizin inşallahHerşey dilediğin gibi olsun buraya yazarsan sonucu sevınırım
İnşallah pozitif çıkar canım ama anlattığım belirtileri bende yaşadım hatta adet oluyorum sanmıştım meğer hamileymisimTeşekkür ederim hepimizin inşallah❤ bugün adet olucam gibi öyle uyandım bakalım test alıcam öğleden sonra ancak alabilirim sonucu yazarım ❤
Yaa sahiden mi❤ uyandığımdan beri sanki gelicek oldum olcam gibi hissediyorum hafif te karnım ağrıyoİnşallah pozitif çıkar canım ama anlattığım belirtileri bende yaşadım hatta adet oluyorum sanmıştım meğer hamileymisim
Canım hatta dün gibi hatırlıyorum yataktan cikamamistim dedim sokuluyorum herhalde ama gelmedi adetim birde göğüs hassasiyeti de vardıYaa sahiden mi❤ uyandığımdan beri sanki gelicek oldum olcam gibi hissediyorum hafif te karnım ağrıyo
Az az akıntım var oluyo gibi ama Göğüslerim de hiç acı falan yok genelde de cok acımazlar zaten ama acıması gerekirdi dimiCanım hatta dün gibi hatırlıyorum yataktan cikamamistim dedim sokuluyorum herhalde ama gelmedi adetim birde göğüs hassasiyeti de vardı
Yok canım o kişiden kişiye değişir bende okuyordum el degdiginde bile açıyor diyorlar ama benim öyle olmadı böyle hafif dolgunluk var gibiydi ama her ay da adet öncesi öyle olurduAz az akıntım var oluyo gibi ama Göğüslerim de hiç acı falan yok genelde de cok acımazlar zaten ama acıması gerekirdi dimi
Yani benim her zaman acımıyo bazen oluyo bazen olmuyo ama bu kez hiç yokYok canım o kişiden kişiye değişir bende okuyordum el degdiginde bile açıyor diyorlar ama benim öyle olmadı böyle hafif dolgunluk var gibiydi ama her ay da adet öncesi öyle olurdu
Sen test yap canım en iyi sonuç o zaman çıkarYani benim her zaman acımıyo bazen oluyo bazen olmuyo ama bu kez hiç yokisimlerimizde aynı ne güzel ❤
Bugün yapicam haber veririm krem gibi akıntım var bakalım sonuç ne çıkıcak çok teşekkür ederim ❤Sen test yap canım en iyi sonuç o zaman çıkarevet isimlerimiz aynı ben 3 yıl bekledim mucizemi Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımBugün yapicam haber veririm krem gibi akıntım var bakalım sonuç ne çıkıcak çok teşekkür ederim ❤amin inşallah ❤
Test yaptım NegatifHayırlı haberlerini bekliyorum canım
Canım adetin geçti mi geçmedi demiştin sanırım biraz daha bekle bakalimTest yaptım Negatif
Yok geçmedi yarın değil öbürgün olmam lazım takvimde öyle gösteriyo amaCanım adetin geçti mi geçmedi demiştin sanırım biraz daha bekle bakalim
Erken canım saha çıkmaması normal bekle bakalım adet gelmediği sürece bir umut varYok geçmedi yarın değil öbürgün olmam lazım takvimde öyle gösteriyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?