Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanamasından kaç gün sonra pozitifi görebiliriz
adete 7 gün kala lekelenme yaşadım. 6 gün kala bebetime marka test yaptım hafif silik çıktı. 5 gün kala predictor erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Bilmiyorum beynim şaşırdı
adete 7 gün kala lekelenme yaşadım. 6 gün kala bebetime marka test yaptım hafif silik çıktı. 5 gün kala predictor erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Bilmiyorum beynim şaşırdı
Burada bir arkadaşın lekelenmeden sonra kan vermişti 12.5 çıkmıştı . Değer çok düşük olduğu için gebelik testleri algılamıyor. İdrarda 100 ün üstünde olduğunda kıpkırmızı çıkarıyor daha azı olduğunda değere bağlı silik çizgi görülebiliyor oda 50 lerde çıkıyor hcg bence 3-4 gün sonra kan verin netleşir. Veremezsenizde regl gününüz bekleyin