Yerleşme kanamasından kaç gün sonra kan testi vermeliyiz

havaylapek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
267
-19
13
27
Benim adetim bi gün gecikti. Bugün kahverengi leke geldi. Yerleşme kanamasıysa eger kaç gün sonra test vermeliyim? Geç döllenme mi olmuştur
Adetim düzenlidir

Merhaba tam olarak bilmiyorum fakat eğer gecikme 1 hafta veya 10 gün olursa test vermek daha sağlıklı doktorlar 10 gün normal diyor direk hamileliğe yormamak için ama siz idrarda test pozitif gördüyseniz adetin 3. Veya 5. Gecikme günü verebilirsiniz yeterli bir gecikme diye düşünüyorum evde idrar testi yaptınız mı ?

Merhaba. 4-5 gün önce yapmıştım belki erkendir diye düşündüm. Bu durumda en az 1 hagta beklemem daha mantıklı değil mi?

Merhaba. 4-5 gün önce yapmıştım belki erkendir diye düşündüm. Bu durumda en az 1 hagta beklemem daha mantıklı değil mi?
Kesinlikle daha mantıklı ben adetimin 4. Ve 5. Gecikmesinde test yaptım evde negatif şuan 11ci gecikme günüm birdaha yapmadım test yarın inşallah yaparım biraz tedirginim ama yapmadan da öğrenemiyoruz malesef.

Benim adetim bi gün gecikti. Bugün kahverengi leke geldi. Yerleşme kanamasıysa eger kaç gün sonra test vermeliyim? Geç döllenme mi olmuştur
Adetim düzenlidir
Bekleme ver belki geç döllenme değildir. Ben lekelenmeyi 6. Haftada yaşamıştım herkeste farklı olabilir

Kesinlikle daha mantıklı ben adetimin 4. Ve 5. Gecikmesinde test yaptım evde negatif şuan 11ci gecikme günüm birdaha yapmadım test yarın inşallah yaparım biraz tedirginim ama yapmadan da öğrenemiyoruz malesef.
Evet ama o testlere de tam güvenemiyorum maalesef. İnşAllah hayırlısıyla vardır 🫠

Canim bir sorum olacak benim regl 14 haziran dun kahverengi lekelenme oldu bu sefer erken geldi dedim baska hic gelen giden olmadi lekelenme ile kaldi rengi tam kahverengi bu nedir net yerlesme kanamasi olabilir diyor idrarda test yapsam cikar mi regli gecikmesi beklemeliyim mi tesekkur ederim

Tüp bebek benim, transferden 12gun sonra kanda beta HCG 646 çıkmıştı
Ben bu ay erken yumurtlama yaşadım. Adetten iki üç gün sonra yani. Yumurtlamanın üstünden şu an 15-16 gün geçti. İki üç gündür açık kahve akıntım ve pembe bir akıntı geldi hafif. Erken yumurtladim diye erken adet görülür mü? Normalde adetime 7 gün var. Acaba lekelenme mi adet mi olurum bilmiyorum. Test yaptım negatif çıktı

Ben bu ay erken yumurtlama yaşadım. Adetten iki üç gün sonra yani. Yumurtlamanın üstünden şu an 15-16 gün geçti. İki üç gündür açık kahve akıntım ve pembe bir akıntı geldi hafif. Erken yumurtladim diye erken adet görülür mü? Normalde adetime 7 gün var. Acaba lekelenme mi adet mi olurum bilmiyorum. Test yaptım negatif çıktı
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur. Yumurtlama erken olursa adette erken gelir. Eğer yumurtlamanin üzerinden 15-16 gün gectiyse adet olabilir. Adetiniz bir hafta sonra değil yani. Bekle bakalım sokulmezse bir hafta geçince testi tekrarla

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur. Yumurtlama erken olursa adette erken gelir. Eğer yumurtlamanin üzerinden 15-16 gün gectiyse adet olabilir. Adetiniz bir hafta sonra değil yani. Bekle bakalım sokulmezse bir hafta geçince testi tekrarla
O zaman adet olacağım :( bazı yerlerde okudum erken yumurtlama olsa bile kendi takviminde adet görürsünüz gene diyordu. İki üç gün oynar anca diyordu. O zaman yumurtlama günümü baz alırsam 16-17 gün geçti yumurtlama tarihinden. Döllenme olsa 16-17 günde çoktan pozitif olurdu. İnsanlar 12 günde pozitifi görüyor çünkü

Back
X