- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Merhaba, benim de yerleşme kanamam oldu fakat ağrısız geçmişti. Her gebelik farklı ilerler tabii ki. Testte hemen öğrenemeyebilirsiniz, yerleşme kanaması ise anca artar bhcgKızlar merhaba. Benim dün adetimin 22. günüydü (beklenen adetime de 6 gün vardi) ve batma şeklinde kasık ağrısı ile birlikte pembe renkte lekelenmem oldu. Adetim düzenlidir ama erken regl mi oldum dedim acaba. Yaklaşık 4-5 saat sürdü ve geçti lekeler sonra. Şu an hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyorum. Hem bu kanamayı yaşayan, hem ağrısı olan hem de hamile olan birileri var mı? Henüz çıkmaz diye test yapmadım.
Benim pek.umidim yok acikcasi :) hayirlisi artikAdet günüm gelince tekrar yapıcam. Bir gelişme olursa sen de haber et
Çok teşekkür ederimMerhaba, benim de yerleşme kanamam oldu fakat ağrısız geçmişti. Her gebelik farklı ilerler tabii ki. Testte hemen öğrenemeyebilirsiniz, yerleşme kanaması ise anca artar bhcggönlünüze göre olsun
Yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıymış, bugün (bata 3 gün kala) ikinci çizgiyi gördüm. Daha önce kimyasal ve dış gebelik geçirdiğim için sonuca sevinemedim henüz.Kızlar merhaba. Benim dün adetimin 22. günüydü (beklenen adetime de 6 gün vardi) ve batma şeklinde kasık ağrısı ile birlikte pembe renkte lekelenmem oldu. Adetim düzenlidir ama erken regl mi oldum dedim acaba. Yaklaşık 4-5 saat sürdü ve geçti lekeler sonra. Şu an hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyorum. Hem bu kanamayı yaşayan, hem ağrısı olan hem de hamile olan birileri var mı? Henüz çıkmaz diye test yapmadım.
Canim cok sevindim ınsallah sağlıklıdır. Saglikla kucaklamak nasip olur inşallah. Baska belirtin var miydi?Yaşadığım lekelenme yerleşme kanamasıymış, bugün (bata 3 gün kala) ikinci çizgiyi gördüm. Daha önce kimyasal ve dış gebelik geçirdiğim için sonuca sevinemedim henüz.
Şu içmesem bile yarım saatte bir idrara çıkıyorum, sanki saatlerdir tutuyormuş gibi baskı yapıyor ama az idrar geliyor. Bir de ara ara kasıklarıma batma hissi giriyor sonra geçiyor. Şu an sadece bunlar var. Goguslerde falan bir şey yok mesela.Canim cok sevindim ınsallah sağlıklıdır. Saglikla kucaklamak nasip olur inşallah. Baska belirtin var miydi?
Teşekkür ederim bakalim hayırlısı olsun benimde.Şu içmesem bile yarım saatte bir idrara çıkıyorum, sanki saatlerdir tutuyormuş gibi baskı yapıyor ama az idrar geliyor. Bir de ara ara kasıklarıma batma hissi giriyor sonra geçiyor. Şu an sadece bunlar var. Goguslerde falan bir şey yok mesela.
Benimki tam olarak öyle oldu hatta beklemiyordum bu ne ağrı böyle daha 10 gün var falan diyordum bir baktım ki kahverengi lekelenmem olmuş regl sandım devamı gelecek mi diye baktım gelmedi ama hamileliğe de ihtimal vermiyordum çünkü beklemiyordum. reglim geçtikten 2 gün sonra da test yaptım pozitifti. Yani evet ağrılı yerleşme kanaması oluyor. Tam olarak regl ağrısı gibi hatta.Kızlar merhaba. Benim dün adetimin 22. günüydü (beklenen adetime de 6 gün vardi) ve batma şeklinde kasık ağrısı ile birlikte pembe renkte lekelenmem oldu. Adetim düzenlidir ama erken regl mi oldum dedim acaba. Yaklaşık 4-5 saat sürdü ve geçti lekeler sonra. Şu an hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyorum. Hem bu kanamayı yaşayan, hem ağrısı olan hem de hamile olan birileri var mı? Henüz çıkmaz diye test yapmadım.
Aynen ya. Şu an bile ara ara giriyor o ağrı kasıklarıma. Baskı varmış gibi hissediyorum. :)Benimki tam olarak öyle oldu hatta beklemiyordum bu ne ağrı böyle daha 10 gün var falan diyordum bir baktım ki kahverengi lekelenmem olmuş regl sandım devamı gelecek mi diye baktım gelmedi ama hamileliğe de ihtimal vermiyordum çünkü beklemiyordum. reglim geçtikten 2 gün sonra da test yaptım pozitifti. Yani evet ağrılı yerleşme kanaması oluyor. Tam olarak regl ağrısı gibi hatta.
Evet hayırlısı olsun herkes için. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.Teşekkür ederim bakalim hayırlısı olsun benimde.
Benim ağrılar bayaa devam etmişti regl günüm geçince dahi uzun bir süre sürekli regl olacakmışım gibi devam etmişti. Kan testi kalp atımı derken geçti gitti çok şükür :) İnşallah sen de en kısa sürede kalp atımını, bebişi görürsünAynen ya. Şu an bile ara ara giriyor o ağrı kasıklarıma. Baskı varmış gibi hissediyorum. :)
İnşallah ya. Kimyasal ve dış gebeliklerim oldu. O yüzden biraz endişe içindeyim. Görene ve duyana kadar rahatlayamayacağım. :)Benim ağrılar bayaa devam etmişti regl günüm geçince dahi uzun bir süre sürekli regl olacakmışım gibi devam etmişti. Kan testi kalp atımı derken geçti gitti çok şükür :) İnşallah sen de en kısa sürede kalp atımını, bebişi görürsün
Benimde pembe akıntım ve biraz kasık ağrım olmuştuKızlar merhaba. Benim dün adetimin 22. günüydü (beklenen adetime de 6 gün vardi) ve batma şeklinde kasık ağrısı ile birlikte pembe renkte lekelenmem oldu. Adetim düzenlidir ama erken regl mi oldum dedim acaba. Yaklaşık 4-5 saat sürdü ve geçti lekeler sonra. Şu an hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyorum. Hem bu kanamayı yaşayan, hem ağrısı olan hem de hamile olan birileri var mı? Henüz çıkmaz diye test yapmadım.
Daha öncekilerin hepsinde yerleşme kanaması oldu mu ?İnşallah ya. Kimyasal ve dış gebeliklerim oldu. O yüzden biraz endişe içindeyim. Görene ve duyana kadar rahatlayamayacağım. :)
Lekelenme olmuştu ama kahverengi ve günlerce geçmeyen türdeydi. Bu seferki hem zamanlama olarak hem de süre olarak farklı oldu.Daha öncekilerin hepsinde yerleşme kanaması oldu mu ?
O zaman hadi inşallah bu sefer güzel haberlere diyelim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..Lekelenme olmuştu ama kahverengi ve günlerce geçmeyen türdeydi. Bu seferki hem zamanlama olarak hem de süre olarak farklı oldu.
Çok teşekkür ederimO zaman hadi inşallah bu sefer güzel haberlere diyelim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
su yerleşme kanamasina okadar hayranimki hayatım boyunca göremeyeceğim sankiÇok teşekkür ederim
Okuduğum kadarıyla çok da sık görülen bir durum değilmiş. Herkese olmuyor yani.su yerleşme kanamasina okadar hayranimki hayatım boyunca göremeyeceğim sanki
Aynen nadiren genetik sankiOkuduğum kadarıyla çok da sık görülen bir durum değilmiş. Herkese olmuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?