Yerleşme kanamasında kasık ağrısı

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Kızlar merhaba. Benim dün adetimin 22. günüydü (beklenen adetime de 6 gün vardi) ve batma şeklinde kasık ağrısı ile birlikte pembe renkte lekelenmem oldu. Adetim düzenlidir ama erken regl mi oldum dedim acaba. Yaklaşık 4-5 saat sürdü ve geçti lekeler sonra. Şu an hiçbir şey yok. Yerleşme kanaması ağrısız olur diye biliyorum. Hem bu kanamayı yaşayan, hem ağrısı olan hem de hamile olan birileri var mı? Henüz çıkmaz diye test yapmadım.

Son düzenleme:
Merhaba canım henüz deneme aşamasındayız biz , nasıl olur ne gibi belirtiler çıkar bilmiyorum . Ama herkesin farklı oluyor .Yumurtlama ve çatlama zamanında kasık ağrısı olur ama yerleşme kanamasında olur mu bilmiyorum .Geçti kanama demişsin ama bir test yapma şansın var mı yada yarın erkenden kan versen ?Kesin bir bilgi almış olursun.

Normalde yumurtlamada ağrım olmuyor, sadece adet zamanı oluyor bende. Ama 6 gün önce gelince leke ve sonra kesilince emin olamadım. Testte çıkar mı acaba hemen. Birkaç gün bekleyeyim diyordum

Normalde yumurtlamada ağrım olmuyor, sadece adet zamanı oluyor bende. Ama 6 gün önce gelince leke ve sonra kesilince emin olamadım. Testte çıkar mı acaba hemen. Birkaç gün bekleyeyim diyordum
Ne zaman ne olacağı belli olmaz valla bence varsa evde yap zaten yerleşme kanaması ise 6 gün önceki testte çıkar diye umuyorum.Bat tarihi ne zaman acaba?

Kızlar meraba. Ella kaç gün koruma sağlıyor biliyormusunuz? Mesela 6 aralık da içilse 10 aralık tekrar ilişki yaşansa koruma sağlar mı

Bende hala tık yok. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen kimse yok mu?

Sık idrara çıkıyorum birkaç gündür ama psikolojik mi bilemiyorum
Psikolojik olabiliyor kasma kendini 1 haftaya öğrenmiş olursun :) bende sabirsizlikla bekliyorum beklemekten baska yapabileceğimiz bisey yok. Bu arada çoğu kisi erken gebelik testinin sonuçlarının doğru çıkmadığını belirtmiş. Normal gebelik testlerinin daha iyi olduklarini okudum sadece.

Adet günüm gelince tekrar yapıcam. Bir gelişme olursa sen de haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…