• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasımı?

inşallah canım ya. düşükten sonra kan görünce panik oluyorum artık. bakalım beklemedeyim adete döncekmi.. hayırlısı artık :dua::KK200:
İkisinde de en net belirti bekledigim adet gününde akintimin beyaza dönmesiydi. Ama ilk hamileligim o kanamalarla hep tehlikeli geçti. Donem donem lekelenmeler olmaya devam etmisti

İkisinde de en net belirti bekledigim adet gününde akintimin beyaza dönmesiydi. Ama ilk hamileligim o kanamalarla hep tehlikeli geçti. Donem donem lekelenmeler olmaya devam etmisti
sağlıkla kucamıza alalım inşallah da herşeyi çekiyoruz zaten :( evet hamilelikte kanama tehlikeli. hayırlısı artık :dua:

Kızlar erken gebelik testi , ne zaman yapılsa belli olur gebelik
ben bilmiyorum canım ilk hamileliğimi ovulasyonla farketmiştim. öyle test yapmıştım. 3 haftalıktı ama testte çıkmıştı. ama yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkar diyorlar. bliyorsan gününü.

ben bilmiyorum canım ilk hamileliğimi ovulasyonla farketmiştim. öyle test yapmıştım. 3 haftalıktı ama testte çıkmıştı. ama yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkar diyorlar. bliyorsan gününü.
İşte bugün 11 gün oldu
Perşembe cuma adet olmam lazım

İşte bugün 11 gün oldu
Perşembe cuma adet olmam lazım
o zman sen gene de yarını bekle sabahtan yaparsın canım varsa çok silik çıkar zaten. erken gebelik testide olsa ilk idrarla yap en neti olur. hakkında hayırlsıı canım :KK200: inşallahh hamilesindir.

o zman sen gene de yarını bekle sabahtan yaparsın canım varsa çok silik çıkar zaten. erken gebelik testide olsa ilk idrarla yap en neti olur. hakkında hayırlsıı canım :KK200: inşallahh hamilesindir.
İnşallah canım rabbim hayırlısını versin hepimiz için 🤲🏻

yaaa inşallah öyle olur inşallah adete dönmez lekelemeler:dua::dua::dua::dua: hormanlarıma ve değerlerime daha yeni baktırdım kürtaj sonrası düzene girdimi diye. çok şükür iyi durumda. Rabbim hayırlısını versin bakalım ne yaşıcam dua edin lütfen :dua: sağlıkla olsun bu seferki :anneadayı:
İnşallah sağlıklı olsun vatana millete yaradana annesine babasına hayırlı evlat olsun🤲🏽🤲🏽

merhaba arkadaşlar. ben 20 kasım 2020 de düşük yaptım. hamile kalasıya kadar adetlerim düzensizdi. 7 haftalıkk bebeğimin, kalbi durduğu için düşük sonrası kürtaj oldum. kürtajdan sonra adetlerim düzene girdi her ay olmaya başladı.
ilk adet 35 günde, ikinci 23 günde oldu ve normal kanamamı yaşadım.
bu ay korunmayı bıraktığım için ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlamayla adetin 23. günü 4şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakaladım. hesaplayıp 14 gün sonra test yapacaktım kiii..
9 şubatta pembe bi leke geldi günlük ped koydum bir daha hiç gelmedi. bugün yani 10 şubat hala sadece peçeteye bulaşan kahverengi çok az lekelenmem var.
pede bulaşmıyor,kanama başlamıyor, ama bel ve sol kasık ağrım da var ara ara olan.
şimdi bu adet mi ne olduğunu nasıl anlıcam yumurtlama ve çatlama neden oldu arada 14 gün olması gerekmiyor mu ? sökmek için ilaç içsem mi?
böyle birşey yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? :KK43:
İlaç falan içmeyin sakın .Aynı durumu yaşadım .Hamile kaldım o ay.Neden bu kadar erken adet oldum diye kafam karışmisti hatta.O yerleşme kanaması olabilir .

İnşallah sağlıklı olsun vatana millete yaradana annesine babasına hayırlı evlat olsun🤲🏽🤲🏽
Amin tüm evlatlar inşallah💓🙏💝 rabbim hayırlsıını versin hepimize 💝🙏 bu ay olmadı inşallah bidaha ki aya nasip olur 😓💓💝🙏

İlaç falan içmeyin sakın .Aynı durumu yaşadım .Hamile kaldım o ay.Neden bu kadar erken adet oldum diye kafam karışmisti hatta.O yerleşme kanaması olabilir .
Az az kanamam başladı ama umudum kalmadı. Demekki yumurtlama olmamış. Ama benimde kafam karışık gayet netti. Neyse nasip değilmiş artık canım 💓😓 en azından adetim düzene girdi. Bu bile benim için mucize ilaçsız adet olamazdım. Kürtajdan sonra çok şükür 3 aydır zamanında geliyor. Bidahami ay nasipse artık🙏

Back