• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasımı?

Cbkc11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
27
6
6
27
Merhaba arkadaşlar 🌸reglim 6 gün gecikti dün ve bugün çok az miktarda kahverengi damla damla lekelenme oldu ve sıvıyla birlikte sanki ve wcye girince aşırı batma oluyor gün içerisinde de karın ağrısı batmalar sizce hamile miyim aynı durumu yaşayan varmı bu yerleşme kanamasımıdır?

Merhaba arkadaşlar 🌸reglim 6 gün gecikti dün ve bugün çok az miktarda kahverengi damla damla lekelenme oldu ve sıvıyla birlikte sanki ve wcye girince aşırı batma oluyor gün içerisinde de karın ağrısı batmalar sizce hamile miyim aynı durumu yaşayan varmı bu yerleşme kanamasımıdır?
Yerlesme kanamasi adetten once olur .sanki adetin sòkùlmeye ugrasiyor gibi anlattiklarin.

merhaba arkadaşlar. ben 20 kasım 2020 de düşük yaptım. hamile kalasıya kadar adetlerim düzensizdi. 7 haftalıkk bebeğimin, kalbi durduğu için düşük sonrası kürtaj oldum. kürtajdan sonra adetlerim düzene girdi her ay olmaya başladı.
ilk adet 35 günde, ikinci 23 günde oldu ve normal kanamamı yaşadım.
bu ay korunmayı bıraktığım için ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlamayla adetin 23. günü 4şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakaladım. hesaplayıp 14 gün sonra test yapacaktım kiii..
9 şubatta pembe bi leke geldi günlük ped koydum bir daha hiç gelmedi. bugün yani 10 şubat hala sadece peçeteye bulaşan kahverengi çok az lekelenmem var.
pede bulaşmıyor,kanama başlamıyor, ama bel ve sol kasık ağrım da var ara ara olan.
şimdi bu adet mi ne olduğunu nasıl anlıcam yumurtlama ve çatlama neden oldu arada 14 gün olması gerekmiyor mu ? sökmek için ilaç içsem mi?
böyle birşey yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? :KK43:

merhaba arkadaşlar. ben 20 kasım 2020 de düşük yaptım. hamile kalasıya kadar adetlerim düzensizdi. 7 haftalıkk bebeğimin, kalbi durduğu için düşük sonrası kürtaj oldum. kürtajdan sonra adetlerim düzene girdi her ay olmaya başladı.
bu ay korunmayı bıraktığım için ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlamayla adetin 23. günü 4şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakaladım. hesaplayıp 14 gün sonra test yapacaktım kiii..
9 şubatta pembe bi leke geldi günlük ped koydum bir daha hiç gelmedi. bugün yani 10 şubat hala sadece peçeteye bulaşan kahverengi çok az lekelenmem var.
pede bulaşmıyor,kanama başlamıyor, ama bel ve sol kasık ağrım da var ara ara olan.
şimdi bu adet mi ne olduğunu nasıl anlıcam yumurtlama ve çatlama neden oldu arada 14 gün olması gerekmiyor mu ? sökmek için ilaç içsem mi?
böyle birşey yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? :KK43:
Test yapın varsa zaten çıkar yoksa sökülmesini bekleyeceksiniz✔️

Test yapma durumunuz varmı? ✔️ Suan net sonuç alırsınız varsa✔️

ama yumurtlama 4-5 çatlamaydı. hemen çıkar mı. döllenme süresi gerekmiyor mu
4 5 dediğin şubat 4 5 mi? Adetin nasıl 6 gün gecikiyor o durumda? Polikistik hastasısımısın? ✔️ Durumunuz çok anlamsız geldi yada ben anlamadım 🥴

4 5 dediğin şubat 4 5 mi? Adetin nasıl 6 gün gecikiyor o durumda? Polikistik hastasısımısın? ✔️ Durumunuz çok anlamsız geldi yada ben anlamadım 🥴
adeti geciken ben değilim başkası yazmış.sanırım benim mesajımı karıştırıyorsunuz yada yanlış okudunuz.

Bence yerleşme olabilir bebek yerleşmeye başlayınca bazen öyle lekelenme oluyo daha yeni çatlama olmuş
Ayın 19-20 gibi test Yaparsanız bebek varsa çıkar bence sakin olun 🥰♥️
Allah nasip eder inşallah

Sen bekle ilaç filan içme vücut kendini gebeliğe hazırlıyor çünkü ✔️ 20 si gibi bir test yap adet olmazsan sonuç alırsın olursan 2.gün gidip hormon için kan ver mutlaka. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin 🙏🏽🤲🏽
yaaa inşallah öyle olur inşallah adete dönmez lekelemeler:dua::dua::dua::dua: hormanlarıma ve değerlerime daha yeni baktırdım kürtaj sonrası düzene girdimi diye. çok şükür iyi durumda. Rabbim hayırlısını versin bakalım ne yaşıcam dua edin lütfen :dua: sağlıkla olsun bu seferki :anneadayı:

Bence yerleşme olabilir bebek yerleşmeye başlayınca bazen öyle lekelenme oluyo daha yeni çatlama olmuş
Ayın 19-20 gibi test Yaparsanız bebek varsa çıkar bence sakin olun 🥰♥️
Allah nasip eder inşallah
İnşallah canım ya inşallah adete dönmez. Yumurtlamam ve çatlamam böyle olmuştu. Arkasına böyle lekelenme görünce korktum adet olucam gibi ama yumurtlamdan sonra 14 gün say diyorlar. hayırlısı tabiki inşallah yapıcam test. En iyisi sakince beklemek haklısınız tesekkur ederimmm ❤🙏💓💝😍

İnşallah canım ya inşallah adete dönmez. Yumurtlamam ve çatlamam böyle olmuştu. Arkasına böyle lekelenme görünce korktum adet olucam gibi ama yumurtlamdan sonra 14 gün say diyorlar. hayırlısı tabiki inşallah yapıcam test. En iyisi sakince beklemek haklısınız tesekkur ederimmm ❤🙏💓💝😍
RESİM eklememiş pardon.

Eklentiler

• IMG_20210210_144509.jpg
    IMG_20210210_144509.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210210_144538.jpg
    IMG_20210210_144538.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 29
Sanmıyorum adete döneceğini kuzum yumurtlama çatlama olmuş , bende de böyle olmuştu
İnşallah rabbim nasip eder 🥰♥️

İlk gebeligim tedaviyle oldu. Beklenen regle 4 gün kala kanama olmustu hatta pihti gelmisti regl olcam sanmıştım.

İkinci gebelik suprizdi onda da yerlesme oldu kahverengi. Reglim 5 gun gecikince testte cikti

Sanmıyorum adete döneceğini kuzum yumurtlama çatlama olmuş , bende de böyle olmuştu
İnşallah rabbim nasip eder 🥰♥️
YA UMUT OLDUN CANIM BANAAA :KK200: :dua: Rabbim nerde varsa isteyen herkese nasip etsin. inşallah dediğin gibi olurda gelmez testte görürümmm :KK200: düşük ve kürtajdan sonra korkarak yaşamak çok kötü :KK43: sağlıkla olsun inşallah

İlk gebeligim tedaviyle oldu. Beklenen regle 4 gün kala kanama olmustu hatta pihti gelmisti regl olcam sanmıştım.

İkinci gebelik suprizdi onda da yerlesme oldu kahverengi. Reglim 5 gun gecikince testte cikti
inşallah canım ya. düşükten sonra kan görünce panik oluyorum artık. bakalım beklemedeyim adete döncekmi.. hayırlısı artık :dua::KK200:

Yerleşme kanaması yumurltlama döneminden sonra, adetten önce olur diye biliyorum benim öyle olmuştu. Bir de 6 gün gecikti ise neden test yapmıyorsunuz ki kanda çok net çıkar hatta benim 3. günümde kaset testte çok net çizgi çıkmıştı.

Back