Ben evlendigim günden itibaten istiyordum,2 seneye yakın olmadı,kimyasalı saymazsak tabii.Sonra tüp bebek tedavisine baslamak icin ben rahim filmi cektirdim,esimin de canlı sperm sayısı cok az cıktı.Neyse o rahim filmini cektirdigimiz ay sonunda tedaviye baslayacaktik ki hamile kaldım.Cok sasırdık,hic beklemiyorduk.Esim sadece 1 ay klomen kullanmıstı.Bir kızım oldu.Kızım 1 yasındayken karın agrısı sikayetiyle doktora gittim,yine hamile kalmısım.Bir oglum oldu.Rahim filminden sonra hamile kalanları cok duydum.Esimden kaynaklı olsa oglum olmazdi cünkü klomeni bir daha hic kullanmadı.Oglum 1.5 yasindayken de bos gebelik gecirdim ve kürtaj olmak durumunda kaldım..Sonra hic korunmadık ama olmadi.Bugunlerde arastırinca gördüm ki kürtaj rahimde yapısıklıklara sebep olabiliyormus.Bu da rahim filmi cekilirken verdikleri sıvı sayesinde acılıyor.Diyecegim o ki cok beklemeyin,rahim filmi cektirmekle baslayın ise.Arastırırken cok yakıcı olduguna dair seyler okuyabilirsiniz.Aldırmayın.Ben korka korka gittim ama sadece adet sancısı gibi bir agrı oluyor o da 30 saniye falan.