YERLEŞME KANAMASIMI YOKSA REGL MI ???

Hamileyseniz çıkar tabii.Ama daha az miktarda adet olmak,daha az günde adetin bitmesi,adet günün ileriye veya geriye sarkması,bulantılar,göğüs ağrısı,halsizlik,kasık ağrısı size umut vernesin.Bunların hepsini zaman içinde yaşayıp umut ettim ama hiçbirinde de hamile değildim.Idrar testinde her seferinde koskoca bir tek çizgi...

Çok haklısınız. Sabah dayanamadım test yaptım. Sonuç negatif. Hüsrana ugradım gene. Cevabınız için teşekkür ederim. Kimyasal gebelik hakkında bilginiz varmı? Kimyasal gebeliğin adetle atıldığını duydum bunu nasıl anlayabiliriz?

Bir kez kimyasal bir kez de bos gebelik gecirdim.Kimyasal gebelik adet gününde veya birkac gün sonra adetle birlikte atılıyor vücuttan.Cogumuz en az bir kez gecirmisizdir ama haberdar degilizdir.Benim günüm hic sekmezdi,2010 eylülde 2 gün gecince idrar testinde cok silik pizitifi gördüm ama kan testim 80 cıkti.Doktor ,ne hamilesin ne de degilsin diyebilirim dedi.O zamanlar cahilim tabjk,hicbir sey anlamadım.Deli gibi de adet sancısı cekiyordum.Hastaneden eve gelince adet oldum zaten.Birkac gün sonra internetten arastırınca kimyasal gebelik oldugunu gördüm.Bos gebelikte ise kese olusuyor ama icinde bebek olmuyor sanırım.Benimkinde bebek de vardı 6 haftalıktı ama buyumedi,kücülmeye ve bozulmaya basladı,o yüzden kürtajla alındi.Bu da 2015'te oldu.

Kimyasal gebeligimde test yaptırmasaydım hamile oldugumu anlamayabilirdim,bilemiyorum.Adetim her zamanki yogunluktaydı agrıliydı ama benim normalde de agrılı olurdu o zamanlar.O sebeple agrının her zamanmi agrı mı düsük agrısı mı oldugunu bilmiyorum.Kan ise ilk geldiginde biraz pıhtılıydi.Baska da bir beliryi yoktu.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Evlenmeden önce en az 2 sene bebek düşünmem diyodum. (Hani şu gelinliğini sür hemen yapma konusu var ya ) Herkes bu şekilde söylüyodu. Ama evlendikten bi kaç ay snra aklıma takılmaya başladı. Yaklaşık bir senelik evliyim. Neden olmuyor diye çok takıyorum. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bırak BN bir sene beklemeyi bir seneden fazla bekleyenlere Allahım sabır versin. Tez zamanda bebek nasip etsin.

Merhaba arkadaşlr araniza yeni katildim.bi sorum olacak 19 gündür göğüs ağrisi çekiyorum normalde yarin adet olmam lazimdi ben dün oldum. Işin acikcasi adet miyim yoksa ustune görmemi tam bilmiyorum.günlerdir de uyuyorum fazlasiyla . Göğüs agrım adetime 1 hafta kala baslardi normalde ama bu ay dedigim gbi 19 gün sürdu ve hala da devam ediyo uzerine yatakaz haldeyim cinsel hayatimizi da oldukça olumsuz etkiledi sizce neden hamile olabilir miyim tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir miv

Üstüne görmeyse zaten kan testinde cıkar.Hemen yaptırın.Böyle şüphede kalmaktan iyidir.Arada sırada düzenli de olsa adet günleri sapabilir.Ona cok takılmayın.

Ben evlendigim günden itibaten istiyordum,2 seneye yakın olmadı,kimyasalı saymazsak tabii.Sonra tüp bebek tedavisine baslamak icin ben rahim filmi cektirdim,esimin de canlı sperm sayısı cok az cıktı.Neyse o rahim filmini cektirdigimiz ay sonunda tedaviye baslayacaktik ki hamile kaldım.Cok sasırdık,hic beklemiyorduk.Esim sadece 1 ay klomen kullanmıstı.Bir kızım oldu.Kızım 1 yasındayken karın agrısı sikayetiyle doktora gittim,yine hamile kalmısım.Bir oglum oldu.Rahim filminden sonra hamile kalanları cok duydum.Esimden kaynaklı olsa oglum olmazdi cünkü klomeni bir daha hic kullanmadı.Oglum 1.5 yasindayken de bos gebelik gecirdim ve kürtaj olmak durumunda kaldım..Sonra hic korunmadık ama olmadi.Bugunlerde arastırinca gördüm ki kürtaj rahimde yapısıklıklara sebep olabiliyormus.Bu da rahim filmi cekilirken verdikleri sıvı sayesinde acılıyor.Diyecegim o ki cok beklemeyin,rahim filmi cektirmekle baslayın ise.Arastırırken cok yakıcı olduguna dair seyler okuyabilirsiniz.Aldırmayın.Ben korka korka gittim ama sadece adet sancısı gibi bir agrı oluyor o da 30 saniye falan.

Tavsiye için teşekkürler. Allahım evlatlarını sana bagışlasın. Darısı başıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…