- 3 Ocak 2018
- 89
- 61
- 8
- 43
- Konu Sahibi gecede siyah
-
Aminn inşallahİnşallah gelmez Allah gönlüne göre versin sabah kan testi yaptıracak inşallah vardır
Benim yerleşme kanamam olmuştu ve çoook azdı paslı kırmızı renkteydiKizlar sdce pembe mi oluyo kahverengi adet mi gelecek anlaminda ozman
Canim ayrica nezman oldu kacinci gun ve kac gun sürmüştüBenim yerleşme kanamam olmuştu ve çoook azdı paslı kırmızı renkteydi
İnşaAllah güzel haberler alırsın canımCanim ayrica nezman oldu kacinci gun ve kac gun sürmüştü
Aynen insanlarla kafa buluyorlarKonu sahibi siz nasıl hamile olabiliyorsunuz bir hafta önce regl 3 gün gecikti diye baslik yazdiniz test yaptınız ve hamile olduğunuz anlaşıldı iki gün sonra karnım çok ağrıyor acile gittik gebelik sonlandırildi dediniz şimdi nasıl 4.5 haftalik hamile oluyorsunuz bu konuyu aydinlatirsaniz iyi olur
Ben her zamanki düzenimde ve her zamanki gibi regl oldum.Farklı olan şey ise regl sonunda önce kahverengi,sonra sarı ve en son beyazımsı akıntının ilk kez gelmemesiydi..Reglin 15.gününde olmama rağmen yumurtlama belirtisi olan sümüksü akıntım da gelmedi.Üzerine bir de 24 saattir devam eden bulantı ve kusmam olunca acaba mı,dedim.Antibiyotik kullanmam gerekiyordu,ne olur ne olmaz,bebek varsa kullanmayayım diye gebelik testi aldım ve pozitif çıktı.Yarın doktor randevum var.Bakalım ne olacak?
Tabii buyrunSize birşey sorabilirmiyim?
Beta hcg 200 çıktı reglin(aslında regl değil üstüne görmeymiş) 16.günü.Bugün yani 20.günü kan testi verdim,bekliyorum sonucunu.Cumaya kadar 2 güne bir tekrarlanacak.Sonuçları buraya yazarım.Size birşey sorabilirmiyim?
Beta hcg 200 çıktı reglin(aslında regl değil üstüne görmeymiş) 16.günü.Bugün yani 20.günü kan testi verdim,bekliyorum sonucunu.Cumaya kadar 2 güne bir tekrarlanacak.Sonuçları buraya yazarım.
Tabii buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?