YERLEŞME KANAMASIMI YOKSA REGL MI ???

gecede siyah

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
89
61
8
43
Ben pek anlamadığım için soruyorum bayan arkadaşımla aynı tarihlerde hastalanıyoruz oda adet olmamış en geç Mayıs 22 olması gerekiyordu bugün beraber test aldık bakalım dedik ama yok sonuç negatif biraz öncede çok az kahve rengi akıntısı olmuş peçete çok az gelmiş gerçe ben hamile olmadığını söylüyorum o yerleşme kanaması olabileceğini benimle idda ediyor BİRDE sizler yardımcı olurmusunuz beraber planladık hamile kalmayı ben 4.5 haftalık hamileyim ama arkadaşımda şüpheli

Bnde ovulasyon yaptm cnm bu ay bugun 14.gun yumurta catlamasindan sonra yani bugun bat günü.dun minicik kahve rengi gbi bi renk gördüm korkuyorum adet olmaktangecen at da kimyasal gebelik yasadim

Canim ayrica nezman oldu kacinci gun ve kac gun sürmüştü
İnşaAllah güzel haberler alırsın canım adet olmam gereken günden 1 gün önce oldu ama o an anlamıştım farklı bişey olduğunu. Çok değişikti normal adet kanından. Ve o gün o geldi ertesi günü akşam üstü de daha koyu kahve geldi çok az başka gelmedi canım

Konu sahibi siz nasıl hamile olabiliyorsunuz bir hafta önce regl 3 gün gecikti diye baslik yazdiniz test yaptınız ve hamile olduğunuz anlaşıldı iki gün sonra karnım çok ağrıyor acile gittik gebelik sonlandırildi dediniz şimdi nasıl 4.5 haftalik hamile oluyorsunuz bu konuyu aydinlatirsaniz iyi olur

24 mayista gebelki testini yeni yapmıştıniz 2 gün sonra gebelik sonlandi daha hastahaneye kontrole bile gitmemistiniz

Aynen insanlarla kafa buluyorlar

Son düzenleme:
Pembe olacak diye bir şart yok. Açık kahve sarı arası başlayıp, koyulaşıp, sonrasında pudra kahvesine dönerek devam edebiliyor. 3 ya da 4 gün sürüyor ancak devamlı bir akıntı değil. 5 6 saatte bir olacak şekilde birkaç damla geliyor. Ben daha yeni yaşadım yerleşme kanamasını ve ertesi gün kan verdiğimde değerim 148 çıkmıştı, idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm tabii öncesinde evdeyken.

Ben her zamanki düzenimde ve her zamanki gibi regl oldum.Farklı olan şey ise regl sonunda önce kahverengi,sonra sarı ve en son beyazımsı akıntının ilk kez gelmemesiydi..Reglin 15.gününde olmama rağmen yumurtlama belirtisi olan sümüksü akıntım da gelmedi.Üzerine bir de 24 saattir devam eden bulantı ve kusmam olunca acaba mı,dedim.Antibiyotik kullanmam gerekiyordu,ne olur ne olmaz,bebek varsa kullanmayayım diye gebelik testi aldım ve pozitif çıktı.Yarın doktor randevum var.Bakalım ne olacak?

Size birşey sorabilirmiyim?

Beta hcg 200 çıktı reglin(aslında regl değil üstüne görmeymiş) 16.günü.Bugün yani 20.günü kan testi verdim,bekliyorum sonucunu.Cumaya kadar 2 güne bir tekrarlanacak.Sonuçları buraya yazarım.

Geçen ayın ortalarında beyaz akıntı bir kaç gün

Geçen ayın ortalarında bir iki gün beyaz akıntım olduktan snra kahverengiye dönük kanamam oldu. Adetime 20 günden fazla vardı. Göğüs hassasiyeti kasıkta batma ve geceleri belli bi saatte başlayan mide yanması ve bulantısı vardı. Sabırsızlıkla adet günümü beklemeye başladım bu ayın 12sindede adetin 4 gün erken olmak şartıyla biraz normalden az oldu. Daha önce hiç bu şekilde akıntım olmamştı. Sizce hamile olabilir miyim.? Ya da hamile isem adetten sonra yaptığım testte çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…